Căutare Live

Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy pentru a doua oară. Ce spune artistul despre succesul său muzical

Costi Ioniță este foarte fericit de când a aflat că este nominalizat pentru a doua oară la Premiile Grammy, în calitate de producător muzical.

Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy pentru a doua oară. Ce spune artistul despre succesul său muzical

Hepta/ Instagram

Costi Ioniță a fost nominalizat și anul acesta la Premiile Grammy pentru colaborările sale cu Jesse Royal și Sean Paul. Costi a lucrat la albumele „Live N Livin' a lui Sean Paul și „Positive Vibration' a lui Jesse Royal, amândouă nominalizate la categoria „Cel mai bun album reggae', la Premiile Grammy 2022.

Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy 2021. Ce declarații a făcut producătorul muzical

Costi Ioniță a fost nominalizat de două ari la Premiile Grammy, pentru a doua oară în viața lui. Acesta a făcut anunțul și pe rețelele sale de socializare, după ce s-au aflat în toată lumea nominalizările care au fost făcute pentru anul 2022 la Premiile Grammy.

Citește și: Costi Ioniță a produs un cântec reggae care a ajuns locul 1 în lume. Artiștii internaționali sunt Sean Paul, Shaggy și Spice

Artistul a mai fost nominalizat și în anul 2012 pentru albumul lansat de Shaddy, album care s-a bucurat de succes.

„Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică. Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros, eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite, mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici.

Trebuie să știti că peste tot, oriunde m-aș afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes, și vă fac să fiți mândri că sunteți români. Eu sunt mândru că sunt român, știu din ce neam fac parte, știu ce gene am în mine și din ce strămoși ne tragem cu toții.

De aceea vreau să știti că mâine voi lansa și un proiect special care să ne aducă aminte și să ne facă să ne reconectăm la valorile acestui neam: poporul român', a transmis Costi Ioniță pe Tiktok și Instagram, cu privire la această reușită.

Citește și: Costi Ioniță, surprins alături de o actriță de la Hollywood. În ce ipostază au fost fotografiați cei doi

Ceremonia de decernare a premiilor va avea lor pe 31 ianuarie 2022.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

„Mâine la 11:00 se lansează un proiect special, alături de artiști extraordinari. Acest proiect are ca și scop readucerea în prim plan și conștientizarea valorilor naționale, a faptului ca suntem un popor special , care a dat naștere multor oameni extrem de valoroși și care a contribuit enorm la dezvoltarea întregii Lumi. Trebuie să ne cinstim înaintașii și sa fim conștienți că dacă vom fi uniți, suntem de neoprit.”, a mai spus el pe Instagram.

Costi Ioniță este, fără doar și poate, unul dintre cei mai în vogă producători muzicali din prezent, care reușește să creeze hit după hit și să ducă cântăreții în primele poziții din trending. De această dată, artistul a obținut un succes colosal cu o piesă din străinătate care a ajuns locul 1 în lume la categoria reggae.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Tina Turner a împlinit 82 ani. Cum arată acum celebra cântăreață care se afla în topul preferințelor muzicale...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri