Courteney Cox se iubește cu un bărbat mai tânăr cu 12 ani. Cum arată Johnny McDaid și în ce ipostaze i-au surprins paparazzi

Courteney Cox are alături același bărbat din anul 2013, pe carismaticul Johnny McDaid, cu care formează unul dintre cele mai sudate de la Hollywood.

Courteney Cox are alături același bărbat din anul 2013, pe carismaticul Johnny McDaid, cu care formează unul dintre cele mai sudate de la Hollywood

Getty Images

Cei doi au dovedit în mai multe rânduri că-și poartă sentimente puternice. În pandemie, Courteney și Johnny au stat nouă luni separați, iar acest lucru i-a făcut să aprecieze și mai tare prezența celuilalt.

În acele perioade, gândurile actriței fugeau constant la alesul său: ”Să spunem că au trecut 150 de zile, am gătit în 145 dintre ele. Și nu l-am văzut pe John în acest timp. A plecat a doua zi după închiderea țării.”.

Citește și: Actrițele care au detestat să lucreze cu Jean-Claude Van Damme. Ce a putut să facă actorul pe platoul de filmare

Din fericire, actrița a beneficiat de sprijinul celor dragi. ”Am avut acești doi prieteni care s-au carantinat cu mine, ceea ce a fost grozav pentru că, dacă nu pot fi cu John, nu vreau să fiu singură cu Coco.”, spunea ea, conform Hello Magazine.

Cum au fost fotografiați Courteney Cox și iubitul său

Courteney Cox și Johnny McDaid încearcă să recupereze cele nouă luni cât au stat despărțiți. Recent, au fost fotografiați la ieșirea dintr-un restaurant de lux.

Actrița, în vârstă de 56 de ani, a purtat o pereche de blugi mulați, o cămașă și un sacou. Pentru că ținuta sa era destul de subțire pentru vremea de afară, John i-a oferit jacheta sa de blugi.

Citește și: Vedete care au descoperit elixirul tinereții. Care sunt celebritățile care arată neschimbate în ultimii 10 ani

Astfel, a rămas într-o bluză cu mânecile suflecate până la cot, până a ajuns la mașină. În imagini se poate observa cum Johnny McDaid o ține foarte strâns de mână, în timp ce o conduce spre mașină, cu grijă să ocolească blițurile aparatelor de fotografiat.

Mai multe imagini cu cei doi găsiți în galeria foto atașată.

Cum s-au cunoscut Courteney Cox Johnny McDaid

Johnny McDaid, iubitul lui Courtney Cox, este muzician, compozitor și producător. El s-a născut în Derry, Irlanda de Nord, în 1976.

Prima lui întâlnire cu vedeta a fost în septembrie 2013, după ce Ed Sheeran le-a făcut cunoștință. S-au întâlnit câteva luni, iar în ianuarie 2014, s-au declarat oficial un cuplu. Din acel moment, au început să apară la diverse evenimente împreună, iar fanii i-au îndrăgit rapid.

Citește și: Actriţa Courteney Cox a publicat o fotografie în care apare alături de colegii din "Friends" înainte de filmările la ultimul episod

Deși totul părea roz, în 2015 publicațiile mondene notau că John și Courteney s-au despărțit din cauza faptului că niciunul nu voia să facă un compromis cu privire la stabilirea unui domiciliu comun.

Potrivit unor surse apropiate perechii, McDaid a dorit să se mute înapoi în Marea Britanie, în timp ce Courteney dorea să rămână în Los Angeles.

În iunie 2014 s-au împăcat și ulterior logodit.

Ultimele știri