Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cristina Ciobanașu a împlinit 24 de ani. Ce cadou și declarație i-a făcut iubitul ei Vlad Gherman | Foto

Cristina Ciobanasu a împlinit frumoasa vârsta 24 de ani.Cu acest prilej, iubitul ei Vlad Gherman a surprins-o cu un buchet imens de flori, dar și cu o declarație de dragoste, pe rețelele de socializare.

Cristina Ciobănașu într-o rochie superbă de culoare albastră

Instagram

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt tineri, frumoși, celebri și se iubesc enorm, relația de dragoste dintre cei doi fiind un model pentru tinerii generației lor.

Cristina Ciobănașu, mesaj adresat tuturor elevilor la începerea noului an școlar. Ce le-a urat actrița învățăceilor

Cei doi actori din serialul "Sacrificiul" sunt foarte activi în mediul online, unde au un număr impresionant de urmăritori, cu care vedetele împărtășesc momente prețioase din viața lor.

Cristina Ciobănașu a împlinit 24 de ani

Anul acesta, pe data de 24 septembrie, Cristina a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani. Cu acest prilej, Vlad a surprins-o cu un buchet imens de flori, dar și cu o declarație de dragoste, alături de urarea de "La mulți ani".

Fotografiile au fost postate pe conturile lor de socializare, spre bucuria fanilor care i-au asaltat cu mesaje si urări adresate îndrăgitei actrițe.

"La multi ani, pui! ❤️ Te iubesc! #24", a fost mesajut lui Vlad Gherman adresat Cristinei.

Cristina Ciobănașu si Vlad Gherman, aventură în trafic! Cei doi actori au avut parte de o călătorie cu peripeții | Video

Actrița și-a aniversta ziua de naștere

După postarea lui Vlad, în care apărea alături de iubita lui sărbătorită, oferindu-i minunatul buchet de flori, Cristina la rândul ei a postat o imagine si un mesaj în care îi mulțumea partenerului ei pentru surpriză, dar mai ales pentru momentele prețioase pe care cei doi le-au petrecut împreună de când formează un cuplu.

Mesajele și aprecierile au curs în lanț pe conturile celor doi. În scurt timp mii de aprecieri și sute de mesaje i-au fost adresate Cristinei cu ocazia aniversării zilei de naștere.

Dar vedeta a fost sărbătorită și pe platourile de filmare de către colegii ei. Momentul întâlnirii cu actorii a fost filmat, iar video-ul postat, de asemenea, pe contul său de socializare. În imagini se poate vedea Răzvan Fodor și Marian Râlea, care iau parte la moment, dar și mulți alți colegi ai actriței. Imaginile vorbesc de la sine și nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Recomandari