Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cristina Ciobănașu, mesaj adresat tuturor elevilor la începerea noului an școlar. Ce le-a urat actrița învățăceilor

Cristina Ciobănașu le-a transmis un mesaj emoționant tuturor elevilor la începerea noului an școlar.

Cristina Ciobănașu, mesaj către elevi

Instagram

Cristina Ciobănașu le-a transmis un mesaj tuturor elevilor cu ocazia începerii noului an școlar. Îndrăgita actriță a postat pe contul său de socializare un mesaj adresat tuturor elevilor, cu ocazia începerii noului an școlar.

Actrița din serialul Sacrificiul și-a arătat compasiunea față de elevii care trec prin tranziția deloc ușoară, impusă în contextul pandemieie de coronavirus.

citește și: Mirela Vaida nu și-a dus copiii la grădiniță. Ce o nemulțumește pe prezentatoarea TV și ce mesaj a transmis vedeta: "Pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică

Cristina Ciobănașu, mesaj către elevi

Solidaritatea actriței față de elevi a creat un val de reacții din partea admiratorilor ei, pe contul său de socializare.

"Dragi învățăcei, vă doresc baftă în noul an școlar și chiar dacă uneori vă este mai greu încercați să vedeți și partea plină a paharului. Bucurați-vă de etapa asta frumoasă! ❤️"

"Mulțumim,draga noastră!❤️Sfaturile tale sunt aur pentru noi!😍Mult succes și vouă cu noul serial și în tot ceea ce faceți/ Multumim mult,Criss!💕😍/Mulțumim mult/Mulțumesc!😍," au fost doar câteva dintre miile de mesaje primite de actrița pe contul său de socializare.

Recomandari