Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00iUmor

Cristina Ciobănașu s-a pozat fără sutien! Actrița din "Sacrificiul" a încins instant tot internetul | Foto

Cristina Ciobănașu a renunțat complet la inhibiții în fața lui Vlad Gherman, dar și a fanilor! Actrița i-a șocat pe toți, după ce s-a afișat fără sutien pe Internet!

Cristina Ciobănașu

De-a lungul carierei sale, pe Cristina Ciobănașu ați văzut-o în aproape toate ipostazele. Chiar dacă este o femeie sexy, artista nu prea s-a înfățișat în astfel de apariții incendiare... până acum.

Dar cum totul are un început, celebra actriță a spus „adio” reținerilor și și-a „uitat” sutienul acasă, oferindu-le bărbaților o priveliște de zile mari.

Chipul la control: Vei rămâne surprins să vezi cum arată Mirela Vaida fără pic de machiaj! Regina audiențelor, mai naturală ca oricând! | Foto

Cristina Ciobănașu s-a pozat fără sutien! Actrița din "Sacrificiul" a încins instant tot internetul | Foto

Cristina Ciobănașu s-a pozat fără sutien pe Internet

După o lungă perioadă în care au stat acasă, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au decis să „evadeze” puțin, astfel că au plecat împreună într-o escapadă demnă de îndrăgostiți. Aceștia nu s-au orientat către o destinație oarecare, ci spre una spectaculoasă: Grecia.

Încă de la primele ore ale șederii lor, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au arătat foarte încântați și entuziasmați de frumusețile locului, dovadă fiind zâmbetele pe care le au imprimate pe buze în fiecare fotografie.

Cristina Ciobănașu s-a pozat fără sutien! Actrița din "Sacrificiul" a încins instant tot internetul | Foto

Margherita, transformare uimitoare! Fiica soților Viorica și Ioniță din Clejani, inspirată de Lady Gaga! | Foto

Se pare că artista s-a simțit atât de bine, încât a renunțat până și la inhibiții. În timp ce stătea pe șezlong, pe marginea piscinei, alături de iubitul ei, Cristina Ciobănașu și-a dat jos sutienul și a imortalizat momentul printr-o fotografie postată la InstaStory.

Chiar dacă și-a acoperit o parte din sâni cu ajutorul unui prosop, imaginația bărbaților a fost cu siguranță pusă la încercare. Vlad Gherman, ești un norocos!

Recomandari