Căutare Live

Cristina Ich, mesaj disperat pe Internet. Ce a pățit Noah, fiul ei. Imaginea care i-a înduioșat pe fani: „Am avut zile de coșmar”

Cristina Ich a avut parte de o perioadă grea, din cauza faptului că fiul ei, Noah a fost bolnav și a avut febră foarte mare.

Cristina Ich le-a povestit fanilor că fiul său a fost bolnav

Profimedia & Instagram

Cristina Ich a publicat pe rețelele sociale o imagine cu fiul său având perfuzii. Ulterior, vedeta a venit cu explicații, povestitind că a avut parte de o săptămână de coșmar. Cristina Ich le-a spus fanilor că fiul ei în vârstă de 2 ani a avut o febră foarte puternică.

„Am avut câteva zile de coșmar, mai ales că eu nu am mai avut probleme cu Noah până acum: colici, dureri de burtă, maxim a avut o febră 38 care nu era nimic îngrijorător, acum a ținut-o numai în 40-41 cu 5 a avut-o într-o seară. M-am speriat atât de tare. Am fost cu el la spital, analize, și mi s-a zis că nu era de internare”, a spus Cristina Ich pe contul său de Instagram.

Citește și: Replica lui Alex Pițurcă după ce s-a scris că a părăsit-o pe Christina Ich. Ce mesaj a postat afaceristul

Cristina Ich a avut parte de o săptămână de coșmar. Ce s-a întâmplat cu fiul său

Cristina Ich a mărturisit că a decis să-i pună perfuzii copilului său, pentru că situația nu se ameliora. Vedeta a precizat că ea crede că a greșit când l-a dus imediat pe Noah la analize, pentru că organismul nu a avut timp să evidențieze faptul că în corp exista o bacterie.

„Greșeala mea a fost că l-am dus imediat la analize. Când a făcut febră 39 l-am dus imediat la analize și cred că organismul n-a avut timp să arate că e ceva bacterial și atunci n-a ieșit nimic. Dar 100% era ceva bacterial, că n-ai cum”

Cristina Ich a mărturisit că după ce i-a pus perfuzii fiului său, acesta a început să se simtă mai bine, iar în prezent febra a dispărut.

„Am luat decizia singură, după ce mi-am văzut copilul cu febră 41, l-am băgat pe perfuzii, glucoză și pe antibiotic. Și în sfârșit, Noah e bine de ieri. Cam cât trebuia să-mi văd copilul nehranit? Că era leșinat. M-am speriat îngrozitor, stătea leșinat la pat”, a spus vedeta.

„Nu mai vreau să-l văd leșinat niciodată. Vreau să-l aud prin casă. Acum o înțeleg pe mama perfect când era distrusă că eram bolnavă, că aveam pneumonie, că aveam viroze”, a mai spus Cristina Ich.

Citește și: Ce greutate și ce întâlțime are Cristina Ich, în realitate. Toate detaliile au ieșit la iveala

Cristina Ich a devenit mamă în 2019

Cristina Ich, pe numele real Cristina Micu și Alex Pițurcă au devenit părinții lui Noah în anul 2019. Un an mai târziu, în 2020, Cristina Ich a avut parte de un at moment special din viața ei.

Datorită talentului său și activității constante din social media, Cristina Ich a fost desemnată cel mai bun influencer român din 2020 și a primit premiul „Romanian Social Media Star of 2020”, în cadrul galei E! People’s Choice Awards.

„Dacă îmi spunea cineva acum câțiva ani, că urmează să câștig la un moment dat un premiu internațional și să fiu alegerea publicului, nu aș fi crezut niciodată. Deși, prin conținutul meu din online, îmi doresc să educ femeile, să le ambiționez și să le ofer încredere de sine, am înțeles că și eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată și iubită”, spunea atunci vedeta.

De curâns Cristina Ich a publicat imagini cu fiul ei, spre încântarea fanilor.

Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu a strâns avere din ambiție. Unde a reușit să facă bani și prin ce metode... Ce mai face și cum arată Mariana Dănescu, actrița din rolul lui Lili Jurcă din serialul "La Bloc"...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x