Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Cristina Spatar va avea fetita

Cristina Spatar a aflat sexul celui de-al doilea copil. Artista a fost uimita sa descopere ca are in pantece o fetita, dupa ce mai multe indicii au facut-o sa creada ca va naste inca un baietel.

La numai patru luni de sarcina, Cristina Spatar a aflat sexul celui de-al doilea copil. Artista va aduce anul viitor pe lume o fetita, despre care a fost insa convinsa ca este tot baietel.

"Mi-am dorit mult sa mai am inca un copil si iata sunt in patru luni. Eu ma gandeam ca vom avea un baietel, Alin dorea o fetita si iata acum am aflat ca vom avea o fetita", a spus Cristina Spatar.

Artista a vorbit si despre numele potential al fetitei, marturisind ca este total pregatita pentru venirea pe lume a celei mici.

"Este minunat acest sentiment, acum nu ne ramane decat sa ne decidem asupra numelui. Aida, Carolina sau Gratiela sunt niste nume care-mi plac mult si cred ca sotul meu va avea un cuvant in aceasta privinta. Pot spune ca fiul meu, Albert abia asteapta sa isi cunoasca surioara, iar eu si Alin suntem extrem de entuziasmati in ceea ce priveste venirea pe lume a fiicei noastre", a declarat artista pentru replicavedetelor.ro.

Foto: A1.ro

Recomandari