Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30X Factor

Cu ce s-a ocupat Denisa de la Bambi de când stă departe de lumina reflectoarelor. Ce a declarat la TV

Denisa de la Bambi s-a maturizat și a devenit o veritabilă femeie de afaceri.

Denisa Tănase, cântăreață în formația Bambi

Instagram

Denisa Tănase a renunțat, cel puțin pentru o vreme, să urce pe scenă. Artista a recunoscut că îi este dor de perioada de dinainte de pandemie, când susținea concerte, însă acum a decis să își schimbe puțin obiectivele în carieră.

Artista s-a implicat în lumea afacerilor și și-a transformat pasiunea pentru parfumuri și cosmetice într-un brand de succes.

Citește și: Sirena cu păr albastru și decolteu amplu. Cum și-a surprins Nicole Cherry fanii cu o transformare de senzație

Denisa a povestit că parfumurile care se găsesc în magazinele pe care le deține sunt produse în Dubai, iar în România a deschis și o fabrică de parfumuri.

"În perioada pandemiei am deschis în București o fabrică de parfumuri și cometice. Am început prin a face igienizant, în perioada pandemiei, însă scopul principal al fabricii este stric acesta, să putem produce parfumuri și în România", a mai povestit artista.

Denisa de la Bambi a povestit în direct la Antena Stars că își dorește și un copil, însă nu se grăbește să se căsătorească. Mircea Brânzei este partener de viață al cântăreței și cel care o susține în toate demersurile sale.

Vezi interviul complet în materialul VIDEO de mai jos:

Recomandari