Căutare Live

Cu cine se iubește Andrei Ștefănescu. Cei doi și-au asumat relația. "Nu ne ascundeam"

La doi ani de la divorțul de fosta soție, Andrei Ștefănescu este într-o relație asumată cu o o altă femeie. Acesta a precizat că ei nu și-au ascuns relația.

Andrei Ștefănescu și-a asumat relația cu colega sa, Ștefania Ducă

Prezentatorul a precizat că este într-o relație cu una dintre colegele sale, Ștefania Ducă. Cei doi s-au îndrăgostit însă nu s-au ascuns niciodată, după cum se precizează în Libertatea.

Andrei Ștefănescu, despre relația sa cu Ștefania Ducă:"Ne-am asumat relația de multă vreme"

Nu ne ascundeam, noi ne-am asumat relația de mai multă vreme. Am fost împreună, da, în weekend, dar mai multe nu pot să declar, a spus acesta, potrivit sursei menționată.

Ștefania Duca este fosta iubită a artistului F. Charm. Cei doi au fost împreună pentru o perioadă lungă de timp și se pregăteau de nuntă, însă, în final evenimentul nu a mai avut loc.

Citește și:Prețul cel bun, 17 mai 2022. Andreea a impresionat cu frumusețea ei. Cum a reacționat Andrei Ștefănescu când a văzut-o

Cei doi îndrăgostiți au petrecut câteva zile la mare pentru a serba ziua de naștere a Ștefaniei. Aceasta i-a transmis și un mesaj partenerului ei.Te iubesc. Din prima zi. Pentru totdeauna, mai arată sursa citată.

Citește și:Prețul cel bun, 16 mai 2022. Andrei Ștefănescu, impresionat de povestea de dragoste a unui concurent. Ce dezvăluiri a făcut Florin

Andrei Ștefănescu și fosta lui soție au divorțat în luna septembrie a anului 2020. Cei doi au fost âmpreună timp de 7 ani de relație și un an de când s-au căsătorit civil. Artistul a fost cel care a făcut anunțul despre despărțire la vremea respectivă.

Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum, a spus el.

După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat.

Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai.

Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casă noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună, a spus Andrei Ștefănescu în urmă cu doi ani.

Mădălina Bellariu, apariție de zile mari, cu un decolteu adânc. Cum arată acum actrița din Sacrificiul... Răzvan Fodor, cu două ore înainte ca soția să plece de acasă pentru două luni: “Cine zice că revederea e frumoasă, să m...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x