Cu cine seamănă fiica Ginei Pistol. Vedeta s-a filmat cu micuța în brațe: „Îmi doresc să fi luat ce e mai bun de la amândoi”

Gina Pistol a prins un răgaz să vorbească prin intermediul rețelelor sociale cu fanii ei. Vedeta a încercat să răspundă întrebării care se află pe buzele tuturor: Cu cine seamănă „Josephine”

Gina Pistol a vorbit cu fanii despre Josephine, fiica ei

Antena 1

Gina Pistol s-a filmat cu Josephine în brațe, în timp ce micuța dormea: „Când regina e sătulă e liniște în regat”, a spus îndrăgita prezentatoare de la Chefi la cuțite, pe Insta Story. Gina Pistol a spus câteva detalii despre înfățișarea micuței.

Gina Pistol s-a filmat cu Josephine în brațe, iar în imagini se observă doar piciorușele micuței. Așa cum și-a obișnuit fanii, frumoasa prezentatoarea le-a dat câteva detalii despre cele mai importante aspete ale vieții sale din prezent.

Gina Pistol a mărturisit că deși este foarte obosită, o energie ciudată nu o lasă să se odihnească nici când doarme cea mică:

„Primesc foarte multe mesaje de la voi, la fete să mă odihnesc acum cât doarme. Băi sunt atât de obosită că nu pot să dorm. Zici că am nisip în ochi, dar cu toate astea am o energie dubioasă. După ora 18.00 îmi pică ochii în gură.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, povestea unei minuni. Ce îi leagă pe cei doi îndrăgostiți și cum a fost întâlnirea cu fiica lor

Ce a răspuns Gina Pistol la întrebarea: „Cu cine seamănă Josephine”

Mai mulți fani au întrebat-o pe Gina Pistol cu cine seamănă micuța, iar ea a încercat să răspundă acestei curiozități. Prezentatoarea crede că Josephine seamănă cu ea, însă unii spun că seamănă cu Smiley. Un lucru e cert, micuța este foarte expresivă, iar Gina Pistol este sigură că va deveni o fetiță foarte simpatică.

Citește și: Gestul emoționant al Ginei Pistol pentru fiica ei. Ce i-a dăruit proaspăta mămică fetiței sale

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mărturisit Gina Pistol.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în martie 2021

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie, după ce o lungă periodă în care medicii i-au spus frumoasei prezentatoare că nu poate rămâne însărcinată.

Citește și: Gina Pistol, imagine nemaivăzută până acum, alături de Smiley. Ipostaza înduioșătoare în care s-au lăsat fotografiați cei doi

Așadar, Josephine Ana reprezintă o adevărată minune în viața celor doi îndrăgostiți.

„Cred că toate se întâmplă atunci când ești pregătit să le primești. Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă. Și eu i-am spus atunci: <<Ai răbdare. Nu e după noi. Dacă este să se întâmple se va întâmpla>>. Cred că nu m-a crezut atunci. Lucrurile s-au așezat într-un moment în care ea a fost pregătită pentru asta, că ea e dătătoarea de viață. A venit și într-un moment în care eu eram în pauză, nu am mai fost solicitat săptămână de săptămână să plec la concerte. Am timp să trăiesc etapa asta. Mie și Ginei ni s-a întâmplat minunea asta”, a spus Smiley în podcastul lui Mihai Morar Fain și Simplu.

Ultimele știri