Live acumAdela (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Antonia, cu părul lung, într-o rochie angelică ce îi subliniază bustul. Cum apare în noul ei videoclip

Antonia a lansat ieri o nouă piesă, cu un videoclip ca de basm, în care ea arată ca o adevărată zeiță.

Antonia a lansat ieri o nouă piesă, cu un videoclip ca de basm, în care ea arată ca o adevărată zeiță

Hepta.ro

Antonia, frumoasa cântăreață brunetă, a lansat o nouă piesă, cu versuri scrise de iubitul ei Alex Velea. Videoclipul este unul de poveste, în care apar cei doi îndrăgostiți. Piesa se numește “Taifun”, iar versurile sunt compuse de Alex Velea și Theea Miculescu, fiind produsă de Răzvan Matache.

Noua piesă a Antoniei, “Taifun”

Nu mai este o noutate faptul că Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai iubite și discrete cupluri din showbizul românesc. Chiar dacă au împreună doi copii de vârste mici, cei doi nu îți neglijează cariera și reușesc de fiecare dată să lanseze melodii de succes.

După lansarea piesei, frumoasa artistă a declarat:

”Am lucrat pentru această piesă cu una dintre echipele mele preferate de la Golden Boy Society și cu Theea Miculescu, o compozitoare extraordinară.

Când lucrez cu Alex este super chimie, evident, și din punct de vedere muzical, dar și pe set, la filmare.

Abia așteptam să lansez această piesă, o aveam de ceva timp pregătită. Mulțumesc NGM Creative pentru video, m-am simțit minunat, mai ales pentru că Alex a fost alături de mine”, potrivit europafm.ro.

În videoclip, Antonia apare plutind pe un nor, cu un trup angelic, într-o rochie albă ce îi pune în evidență bustul voluptos și picioarele lungi. Cu un machiaj natural și părul lung până la pământ, frumoasa artistă a impresionat și cu talentul său muzical.

În mai multe cadre din noul videoclip, Antonia apare pe o saltea care plutește pe apă, alături de iubitul ei. Cei doi se alintă și apar în ipostaze tandre, demonstrând că relația dintre ei este una puternică.

Antonia, mândră de cei trei copii ai săi

Antonia este într-o relație cu Alex Velea, cu care are 2 copii, pe Dominic și Akim. De asemenea, Antonia mai are o fetiță din mariajul anterior cu Vincenzo Castellano.

Vedeta postează imagini cu băieții săi, dar și cu fetița sa, Maya, pentru care împarte custodia cu fost soț. Mare îi este bucuria, atunci când reușește să-i aduca laolaltă pe cei trei frați, care se înțeleg d eminune.

Ce piese au mai lansat recent Antonia și Alex Velea

Chiar dacă anul 2020 a fost unul cu multe opreliști în toate domeniile de activitate, Antonia nu și-a neglijat deloc cariera muzicală. Cântăreața a reușit să lanseze o piesă de succes, numită „Rebound”. În doar câteva luni, melodia a adunat aproximativ două milioane de vizualizări.

Nici Alex Velea nu a pierdut timpul, ci a fost chiar mai activ muzical decât partenera sa de viață. Artisul a lansat piesa „La comanda ta” în colaborare cu George Talent și cu Zanni de la „Chefi la cuțite”.

Velea a mai lansat cu Jador și cu Tzancă Uraganu melodia „Bruneta”, care a adunat peste opt milioane de vizualizări.

Antonia, una dintre cele mai bogate artiste din țara

Antonia s-a făcut remarcată rapid pe meleagurile României cu ajutorul vocii sale. Aceasta are o familie minunată și o carieră de succes cu care se mândrește, însă și veniturile ei sunt unele de-a dreptul imense.

Începând cu anul 2013, artista a câștigat suma de 500.000 de euro. Antonia a avut și încă are colaborări cu diferite firme din care câștigă foarte bine, iar în contul bancar îi intră aproximativ 145.000 de euro, relatează Click.

Recomandari