Căutare Live

Culiță Sterp, întâlnire emoționantă cu tatăl său. Bărbatul și-a părăsit familia când copiii săi erau mici

Culiță Sterp l-a prezentat pentru prima oară fanilor său pe tatăl său. Bărbatul și-a părăsit familia când copiii săi erau mici, însă artistul încearcă să păstreze legătura cu el. Iată care este motivul pentru care s-au întâlnit.

Culiță Sterp l-a prezentat pentru prima oară fanilor său pe tatăl său. Bărbatul și-a părăsit familia când copiii săi erau mici, însă artistul încearcă să păstreze legătura cu el.

Instagram

Culiță Sterp se numără printre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi din țară. Tânărul a devenit rapid cunoscută datorită calităților sale vocale și felulul carismatic, iar acum impresionează și cu grija pe care o are pentru micuțul lui, Milan.

Artistul a devenit tată în luna iunie 2021 și se bucura din plin de experiența pe care o trăiește alături de băiatul lui. Totodată, acesta este foarte activ pe rețelele sociale și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața lui.

Culiță Sterp este și foarte discret în ceea ce privește viața personală și familia lui, însă recent a surprins pe toată lumea cu un vlogg și câteva imagini alături de tatăl lui, bărbatul care l-a părăsit când era doar un copil.

Tatăl lui Culiță Sterp și-a văzut pentru prima oară nepoții

Chiar dacă nu au o legătură prea strânsă, Culiță Sterp și Ileana Sterp au luat decizia de a-și duce nepoții la bărbatul pe care nu l-au mai văzut de foarte mult timp, tatăl lor. Aceștia au avut parte de o întâlnire emoționantă, iar artistul nu a ezitat să surprinsă momentul și să îl prezinte prietenilor săi din mediul online.

„Vrem să facem un vlog astăzi foarte, foarte special cu nepoții și bunicul. Mergem pentru prima dată la tată să își vadă și el nepoții, pentru că nu i-a văzut niciodată”, a anunțat Culiță Sterp, la îneputul volgg-ului său.

Citește și: Prima imagine cu fiul lui Culiță Sterp. Cum arată micuțul și cât de mult seamănă cu tatăl lui: "Doamne, câtă fericire"

Tatăl cântărețului de petrecere și-a văzut pentru prima oară nepoții, iar bucuria a fost una de nedescris. Bărbatul nu și-a putut stăpâni zâmbetul de fericire, iar imaginile și videoclipul au reușit să ajungă într-un timp foarte scurt populare. Totodată, acesta a ținut neapărat să își țină ambii nepoți în brațe.

Mai mult decât atât, Culiță Sterp a publicat și pe contul de Instagram o fotografie alături de iubita, sora, cumnatul, fiul, nepoțica și tatăl lui. Mesajul transmis prin intermediul postării a emoționat internauții.

"Tata și-a văzut nepoții pentru prima dată! Am fost să-l chemăm la botez", a scris artistul, vizibil emoționat.

Se pare că vizita pe care i-au făcut-o tatălui lor a fost cu un motiv întemeia. Culiță Sterp s-a decis să își invite tatăl la botezul fiului său, care a avut loc joi, 21 octombrie 2021. Acesta a acceptat să vină la botezul nepotului lui, însă mama Geta nu este la fel de încântată de această reuniune.

Citește și
imagine cu daniel onoriu in masina, poarta un tricou negru
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
colaj delia
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
colaj de fotografii cu liviu varciu, anda calin iubita lui si fata lor
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Mai multe articole

Citește și: Culiță Sterp, imaginile emoționante alături de fratele său, Iancu. Cât de bine seamănă cei doi

"Am fost să îl chemăm la botez, a zis că vine. Acum așteptăm să vedem dacă va veni. Mama a zis că dacă vine el s-ar putea să nu vină ea, pentru că după cum știți, ei doi s-au separat de aproximativ 10 ani. Acum vedem ce o fi, sperăm să vină amândoi.", a mai spus Culiță Sterp în vlogg-ul său.

Chiar dacă bărbatul i-a părăsit în urmă cu 8 ani și și-a făcut o altă familie, artistul și frații lui încearcă să păstreze o relație cât mai bună cu tatăl lor.

Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”... Cum au fost surprinși Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, la 7 luni de la despărțire. De ce s-au fotografiat împreună...
Ultimele știri