Căutare Live

Cum a aflat Ioana Ginghină ca fostul soț, Alexandru Papadopol, are altă relație și cum a fost idila ei cu prezentatorul tv, Cove

Actrița Ioana Ginghină a fost căsătorită cu Alexandru Papadopol timp de mulți ani, însă, cât timp aștepta ca acesta să fie un om liber, ea a avut o idilă cu prezentatorul TV, Cove. Relația s-a sfârșit când Papadopol "și-a făcut curat în viață" și a putut să vină cu inelul pentru Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a avut o idilă, de un an,cu Cove, înainte de a-i deveni soție lui Alexandru Papadopol

Instagram

Înainte de a intra într-o relație cu actorul Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a avut timp să-și trăiască viața după bunul său plac.

În timp ce Papadopol era implicat într-o altă relație, aceasta nu a acceptat să fie a cincea roată la căruță și nici motiv de despărțire pentru actor și fosta lui parteneră.

Potrivit Libertatea, Ioana Ginghină i-a spus lui Alexandru să își facă ordine în viață și vor vedea apoi.

Actrița și-a văzut liniștită de viață și, pentru că cel ce i-a devenit până la urmă soț nu era prea decis, aceasta a intrat într-o relație cu prezentatorul TV, Cove.

Cei doi erau și colegi la teatru iar relația lor a durat cam un an.

Ioana Ginghină, despre relația cu Cove și cum a aflat că Papadopol o înșela : "Când Alexandru a fost liber, i-am zis lui Cove că s-a terminat. Pe Papadopol l-a dat de gol o haină. El nu e un galant"

Potrivit aceleiași surse, cei doi nu au locuit oficial împreună, dar actrița mai avea lucruri pe la el.

În momentul în care Papadopol a devenit un om liber, Ioana Ginghină a încheiat socotelile cu Cove și și-a luat lucrurile de la el.

De altfel, actrița a precizat că fostul iubit a fost cel care a ajutat-o să-și renoveze apartamentul în care a locuit, ulterior, Papadopol.

Citește și:Ce salariu încasează lunar Ioana Ginghină de la teatru și din pensia alimentară. Ce declarații a făcut în acest sens actrița

Cove a apărut pentru că eu i-am zis lui Alexandru: «Ok, eu mi-am făcut curat, dar fă-ți și tu curat». Și el nu-și făcea curat.

Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata. Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. Cove m-a ajutat foarte mult, mi-a renovat apartamentul în care s-a mutat Papadopol în perioada aia, a declarat Ioana Ginghină, potrivit sursei citată.

Citește și:De ce merge Ioana Ginghină din patru în patru luni la medicul estetician. Care este secretul frumuseții ei

Era colegul meu de la teatru. Relația a fost un an de zile. I-am zis că nu merge, nu știu ce. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el, a mai spus actrița.

Cât despre modul în care aceasta a aflat că soțul ei o înșeală cu actrița Adriana Titieni, Ioana Ginghină precizat că a fost unul foarte simplu.

Noi am fost într-o vacanță, iar Alexandru a fost foarte morocănos. Am zis, măi, eram în vacanță, totuși, ceva e în neregulă. Și atunci mi-a zis el că nu mai este fericit.

Am văzut o poză la ea, îmbrăcată cu ceva de la el. Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem. Adică nu e omul care cum vede o fată înfrigurată îi dă haina, a precizat Ioana Ginghină.

Gabi Bădălău a anunțat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Care e motivul separării și care sunt primele declarații al... Andreea Marin, fotografia rară alături de iubitul ei. Ipostazele tandre în care cei doi s-au lăsat fotografiați...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x