Cum a arătat Raluca de la Bambi la nunta surorii sale, Denisa Tănase. A fost domnișoara de onoare

Denisa Tănase s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Mircea Brânzei, într-un cadru de vis. Aceștia au ales Riviera Franceză, iar la ceremonia specială au participat cei mai apropiați prieteni. Bineînțeles, Raluca de la Bambi nu a lipsit.

Denisa Tănase s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Mircea Brânzei, într-un cadru de vis. Aceștia au ales Riviera Franceză, iar la ceremonia specială au participat cei mai apropiați prieteni

Instagram/ Raluca Tanase

Jumătatea Bambi a strălucit la cel mai frumos eveniment din viața surorii sale, Denisa Tănase.

Raluca a ales o ținută în care să se poartă distra pe cinste la petrecerea de după cununie. A optat pentru o pereche de pantaloni albi, lungi și evazați. În completarea lor a venit cu un top mov, cu volane și care îi lăsa abdomenul la vedere.

Citește și: Cine sunt nașii de cununie ai Denisei de la Bambi

De asemenea, bijuteriile purtate au fost simple și de efect. Părul l-a coafat în aceeași manieră, iar întregul look a fost apreciat pe rețelele sociale.

Din imaginile postate pe contul său de Instagram, se pare că Raluca de la Bambi a fost domnișoara de onoare și chiar a prins buchetul miresei.

De la eveniment nu au lipsit nici părinții celor două surori. Vivi Tănase a arătat extraordinar la nunta Denisei. Iată imaginile:

Denisa Tănase a mai fost căsătorită

Denisa Tănase are 36 de ani și a mai fost căsătorită. Ea a avut o relație cu medicul Cornel Brotac, pe care Denisa l-a cunoscut la doar 19 ani.

Cei doi s-au despărțit însă după cinci ani de relație și patru ani de la căsătorie. La scurt timp după divorț, Denisa Tănase s-a mutat cu sora ei, Raluca, deși spunea că sunt diferite ca temperament.

Cum a atins trupa Bambi culmile succesului

Trupa Bambi a luat naștere în 1999, iar în 2000 fetele au lansat primul videoclip al lor, pentru piesa Doi ochi căprui. Formația de muzică pop a cunoscut un succes răsunător, iar în 2011 au câștigat Discul de Aur pentru unul din albumele lor. Trupa s-a destrămat în 2015.

După despărțirea lor, când fetele aleseseră să aibă proăriile proiecte muzicale, Denisa a fost cea care a declarat că trupa Bambi nu mai funcționează așa cum își doreau și au ales drumuri separate.

Potrivit spynews, în 2019, Denisa a explicat: „Noi suntem de foarte mulţi ani în faţa voastră şi în timpul ăsta este deja clar. Fiecare dintre noi este o femeie independentă, cu direcţii diferite atât din punct de vedere personal, cât şi profesional. Artistic suntem împreună, dar ne vom dori să facem şi anumite proiecte separat. De exemplu, ei îi place muzica populară. Eu nu cânt bine muzică populară (…) Şi am zis de ce să ne mai forţăm într-o capsulă care nu ne mai reprezintă atât de mult pe noi, ca individ. Pentru că şi asta contează foarte mult”.

Ultimele știri