Antena Căutare

Cum a fost surprins Laurențiu Reghecampf de Corina Caciuc, la o săptămână de la bătaia cu Anamaria Prodan

La mai bine de o săptămână de la scandalul izbucnit între Luarențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, antrenorul a fost surprins plibându-și mezinul. Corina Caciuc a publicat o imagine cu iubitul său alături de micuțul Liam.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați într-un scandal la finalul lunii septembrie 2022

Instagram & Observator

La mai bine de o săptămână de când Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost filmați luându-se la bătaie, Corina Caciuc a publicat o imagine cu iubitul său și fiul lui cel mic. Fotografia prezintă un episod de duminică, din viața noii familii a lui Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri neașteptate. Bebeto a văzut bătaia dintre părinții săi: „E traumatizat”

Laurențiu Reghecampf, imagine înduioșătoare cu fiul său, la o săptămână de la botez

În imaginea publicată de Corina Caciuc pe Instastory, și repostată de Laurențiu Reghecampf, antrenorul apare îmingând căruțul în care se află fiul său cel mic, Liam. Chipul antrenorului nu se vede în imagine, însă el a apărut în public imediat după scandalul cu cea în care se află în proces de divorț, iar oamenii au putut observa cu ușurință semnele de pe fața lui Laurențiu Reghecampf.

Imaginea cu Laurențiu Reghecampf plimbându-și fiul vine la o săptămână și de la botzul celui mic, eveniment de la care Laurențiu Reghecampf a publicat imagini adorabile cu cel mic. Totuși, fanii care au văzut imaginile nu au putut să treacă peste vânătaia de la ochiul antrenorului.

Laurențiu Reghecampf a fost prezent la botezul fiului său, după scandalul cu Anamaria Prodan

La doar 48 de ore de când s-au bătut în plină stradă, fostul antrenor de la Craiova și-a concentrat toată atenția pentru botezul fiului său, Liam. Înainte de marele eveniment, el și Anamaria Prodan s-au lovit și s-au îmbrâncit în plină zi, pe stradă. Cu toate acestea, Reghecampf a fost prezent duminică la botezul fiului său și al Corinei Caciuc.

Citește și: Ce i-a arătat Anamaria Prodan în telefon lui Laurențiu Reghecampf. De la ce a pornit bătaia dintre cei doi

Cei doi se află în plin divorț și, momentan, sunt încă soț și soție. După cele întâmplate, și Anamaria Prodan a postat un mesaj pe rețelele sociale, cu ocazia botezului din familia lui Reghecampf.

„Noi familia Prodan ii uram celui mic Liam viața de vis ! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre ! Din respect și dragoste pt copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot. Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani ! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile , supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi ! Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / REGHECAMPF”, a scris ea, pe contul de instagram.

De ce a refuzat Prințul Harry ”oferta de pace” a fratelui William, deși inițial acceptase. Ce au vorbit pe Whatsapp... Ce sumă fabuloasă a cheltuit Vlăduța Lupău pentru botezului fiului Iair. A rămas cu o avere pe care vrea să o investeasc...
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x