Cum a fost surprinsă Monica Gabor în Dubai, la sora sa Ramona Gabor, după ce a părăsit America

Monica Gabor a părăsit America și s-a refugiat la sora sa, în Dubai, acolo unde Ramona Gabor este stabilită de mai bine de 10 ani. Cum a fost surprinsă fosta doamnă Columbeanu, departe de Mr. Pink.

Monica Gabor

Hepta

După ce a șters toate imaginile cu partenerul său alături de care trăia o viață de vis în America și a părăsit locul unde a petrecut 10 ani de zile, Monica Gabor se distrează alături de sora sa în locuri cu adevărat luxoase.

Îmbrăcată în haine sofisticate, fosta doamnă Columbeanu a spus "adio" visului american și trăiește pe stil oriental. De curând, Monica Gabor a publicat pe Insta Story imagini care au atras atenția urmăritorilor ca un magnet. Aceasta s-a filmat în Dubai, unde stă alături de Ramona, într-o ipostază de-a dreptul memorabilă.

Pentru a lua masa, Monica a îmbrăcat o rochie neagră, brodată în pietre și înainte de a ieși în oraș a arătat tuturor cu ce parfum se dă. Aceasta folosește brandul ei și al surorii sale și a spus că se simte "Una la un milion" purtând pe piele parfumul repsectiv.

Monica a rămas la fel de frumoasă, iar la vârsta de 33 de ani strălucește de-a dreptul. Look-ul impecabil a fost completat de o coafură simplă și un machiaj discret, care i-au încununta trăsturile naturale.

Se zvonește că Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink după 10 ani de relație

Monica a început o frumoasă poveste de iubire cu un milionar din America, Mr. Pink, imediat după ce s-a destrămat relația cu Irinel Columbeanu. Când totul părea perfect în viața lor, un detaliu mai puțin obișnuit a ridicat semne de întrebare. Monica a părăsit America imeediat după ce a scos toate pozele cu iubitul său și fiul lui de pe rețelele de socializare. Ce face și unde este acum.

Întrebările au început să apară imediat, iar cei mai mulți s-au gândit că poate fi vorba de o posibilă despărțire între milionarul Mr. Pink și Monica Gabor.

Scoaterea fotografiilor din social media a culminat cu plecarea Monicăi Gabor din America. Aceasta a fost surprinsă la mii de km depărtare, în compania altor persoane.

Citește și: Irina Columbeanu a revenit pe social media, imediat după ce Monica Gabor a șters imaginile cu Mr. Pink

În anul 2011, Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au decis să nu mai formeze un cuplu, s-au separat printr-un divorţ de durată deoarece custodia fiicei lor a fost mai dificilă. Monica şi-a dorit să o aibă pe Irina, la fel şi Irinel. Instanţa de atunci a decis ca ea să locuiască alături de tatăl ei. Milionarul a dorit să îi ofere "cea mai bună educaţie", motiv pentru care a făcut tot ce a fost posibil să obțină custodia fiicei lui.

Citește și: Ce simte Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor. Fostul afacerist a dezvăluit dacă o mai iubește sau nu pe fosta soție

Citește și
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Mai multe articole

Pe vremea aceea, el nu îi mai permitea Monicăi să intre în vila de la Izvorani, însă acum relaţiile au deveni foarte bune, încât vorbesc destul de des, chiar s-au întânit şi în America, locul unde fotomodelul a fost stabilit de ceva timp. O vreme îndelungată, Irina îşi vizita mama numai în vacanţă, însă acum ceva timp în urmă a anunţat prin intermediul ei că şi-ar dori să stea mereu acolo, alături de Mr. Pink, iubitul mamei sale, şi de fiul acestuia. Irinel nu s-a împotrivit și a acceptat, mai ales că acesta trece printr-o situație financiară delicată.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri