Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Minodora, povestea siluetei. A slăbit uimitor, iar când a renunțat la dietă a ajuns din nou la aproape 100 de kilograme. Așa arată acum - Galerie foto

Minodora este una dintre artistele care a cunoscut succesul în muzica românească după jumătatea anilor '90. Populară și cu un timbru vocal aparte, cântăreața a dus o luptă continuă cu kilogramele în plus, asta pentru că a avut mereu forme rubensiene. Acum, însă, a slăbit definitiv, spune ea.

Minodora, povestea siluetei sale

Facebook/ Minodora

A slăbit, s-a îngrășat la loc, a ținut diete peste diete, a dat jos 20 de kilograme, pe care le-a pus înapoi fără să realizeze. Povestea Minodorei este uimitoare și a spus-o chiar ea, într-un interviu la o emisiune tv, notează spynews.ro.

Minodora a apelat și la medicul estetician, și-a tăiat stomacul pentru a reduce din kilograme, iar de atunci ține în frâu lupta cu ele. Mai mult, s-a apucat și de sport.

„M-am dus la operație. Și în cabinet, am insistat să nu fiu foarte slabă. Am zis că nu-mi doresc 50 de kilograme. Mi-a lăsat stomacul puțin mai mare decât este normal. Am slăbit 19 kilograme, după care am pus la loc. Mâncam non-stop, chiar dacă am stomacul tăiat”, a povestit Minodora.

Minodora, povestea siluetei. A slăbit uimitor, iar când a renunțat la dietă a ajuns din nou la aproape 100 de kilograme. Așa arată acum - Galerie foto

*Așa arată acum Minodora; Foto: Facebook

"De un an de zile, sunt atentă la ce mănânc. Mănânc mai puțin și mă ajută niște picături aduse din străinătate care taie pofta de mâncare. Eu am făcut două luni de zile masaj și intenționez să intru ca lumea la sport”, a mai declarat Minodora.

Minodora a mai slăbit și în trecut, dar s-a îngrășat la loc imediat ce a renunțat la dieta

„Am mai slăbit o dată, da, în urma unui pariu. Am slăbit 21 de kg, m-am menținut trei ani și pe urmă n-am mai putut. Am mâncat fără carbohidrați, fără dulciuri, fără băutură, alcool, am înnebunit. Am rezistat până am ajuns la mama acasă și am poftit la cornulețe cu gem. Și am mâncat un lighean din ăsta mare. În momentul în care papilele gustative deprind gustul de bun, e nasol. Eu cât am stat acolo, trei-patru zile, cu cornulețe cu gem nonstop, m-am și nenorocit. După, am crezut că nu m-am îngrășat. Și am tot mâncat și am ajuns la 98 la loc”, a mai spus Minodora, la o emisiune TV.

Recomandari