Cum arată acum Gabriela Prisăcariu Oțil, însărcinată în luna a șasea. "Gravida sexy"

Soția lui Dani Oțil a postat o nouă fotografie pe contul său de Instagram, arătându-le urmăritorilor ei cum arată acum burtica ei de gravidă în luna a șasea de sarcină.

Frumosul model se bucură de fiecare schimbare pe care o suferă corpul ei, deși și-a pierdut talia suplă.

Instagram

Gabriela Prisăcariu Oțil este mai are doar câteva luni și naște, fiind însărcinată în săptămâna 27. Frumosul model se bucură de fiecare schimbare pe care o suferă corpul ei, deși și-a pierdut talia suplă.

Cum arată burtica de gravidă a Gabrielei Prisăcariu în luna a șasea

Frumoasa blondină a purtat un sutien roșu și o salopetă specială pentru gravide, de culoare bej, care îi scoate în evidență burtica de gravidă. La descrierea pozei, Gabriela a adăugat:

“Recunosc ca este ciudat sa nu imi mai pot cuprinde talia cu mâinile…dar niciodata nu m-am simtit atat de bine cu corpul meu🤰❤️
#27weekspregnant #babyboy 👶”.

Deși corpul ei nu mai e suplu, așa cum îi place ei, Gabriela se bucură de noile schimbări prin care trece, fiind încântată de evoluția sarcinii. În ultimele luni, Gabriela a spus că cel mai important lucru pentru ea acum este ca micuțul ei băiețel să fie sănătos și totul să decurgă normal în sarcină.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, "prinsă în plasă" dezbracată, acoperită doar de un cearceaf. Ce detaliu le-a atras atenția fanilor

Fanii nu s-au putut abține și au înrpșit butonul de like, iar comentariile laudative la adresa frumoasei blondine au curs.

"Geavida sexy", i-a scris una dintre fane.

Cu ce schimbări se confruntă Gabriela Prisăcariu de când e însărcinată

Gabriela Prisăcariu va deveni mamă pentru prima oară la vârsta de 28 de ani, iar acest lucru a fost cel mai frumos dar a-l anului 2021. La începutul anului 2020, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție iubita sa, iar momentul a fost unul de-a dreptul unic și special.

Gabriela le-a povestit prietenilor săi de pe Instagram că s-a trezit de dimineață cu buza de sus umflată, iar diferența față de buza de jos era vizibilă. Viitoarea mămică povestește că aceasta este una dintre schimbările prinn care trece de când este însărcinată, dar indiferent de modificările care apar în corpul ei, ea alege să se bucure de toate.

Citește și: Dani Oțil, prima poză după ce s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu. Ce imagine a postat prezentatorul Tv de la nuntă

Faptul că avea doar buza de sus umflată o amuza foarte tare pe Gabriela care a spus că nu știe ce să facă să aibă și buza de jos la fel de plină. "Așa m-am trezit, cu buza de sus umflată", spunea blondina pe Insta Stories.

Tânăra logodnică a lui Dani Oțil a mai povestit că a fost de curând la medic și fiind foarte atentă la recomandările doctorului, ea vrea să respecte totul cu strictețe pentru binele bebelușului.

De asemenea, ea a întrebat dacă are voie să facă masaj anti-celulitic, iar medicul ei i-a dat acordul său de vreme ce această procedură nu afectează bebelușul.

De curând, Gabriela Prisecariu le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram una dintre cele mai mari pofte ale sale din timpul sarcinii, iar mesajul său a fost unul de-a dreptul adorabil. Salata de roșii cu pâine a devenit plăcerea sa nevinovată din această perioadă frumoasă a vieții sale.

"Bine că nu îmi cere caviar", a scris frumosul model pe fotografie, vizibil amuzată, dar bucuroasă pentru fiecare experiență pe care o trăiește acum.

Ultimele știri