Cum arată acum mama lui Mihai Mitoșeru, după o intervenție chirurgicală. Camelia Mitoșeru a ajuns acasă și este de nerecunoscut

Mihai Mitoșeru a împărtățit cu fanii o imagine cu mama lui, care a avut parte de o intervenție chirurgicală. Camelia Mitoșeru a ajuns acasă, după ce a petrecut o perioadă la spital.

Camelia Mitoșeru a fost externată din spital, după o operație complicată pe creier

Facebook & Antena Stars

Mihai Mitoșeru și-a anunțat fanii că mama lui este în stare bună, după ce a trecut prin niște momente de cumpănă pe patul de spital. Camelia Mitoșeru a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul capului, așa că în prezent nu mai are părul cu care era cunoscută în spațiul public. Semnul operației este vizibil pe creștetul Cameliei Mitoșeru, însă zâmbetul a rămas același. Mihai Mitoșeru a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de mama sa, recent operată și de cei doi căței ai familiei.

Ce mesaj a transmis Mihai Mitoșeru, după operația mamei sale, Camelia Mitoșeru

„Mama a venit acasă! Operația a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica, și-au spus cuvântul după! A trebuit sa meargă iar la spital, dar acum e bine! Mihai Mitoșeru le-a mulțumit tuturor celor care s-au implicat în operația Cameeliei Mitoșeru, precum și celor care au transmis un gând bun pentru ei în această perioadă. „Să dea Dumnezeu ca recuperarea sa dureze cât mai puțin!”, și-a exprimat dorința Mihai Mitoșeru.

Citește și: Camelia Mitoşeru, primele declarații despre căsătoria secretă: Am fost cununată de Florin Piersic

Peste 5000 de fani au apreciat pe Facebook imaginea în care Mihai Mitoșeru apare zâmbind lângă mama lui.

Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Camelia Mitoșeru

Recent, Camelia Mitoșeru a suferit o operație la crier, care fusese amânată, din cauza faptului că spitalele nu aveau sânge pentru trasfuziile necesare după operație. Mai multe vedete s-au mobilizat și au făcut apel la populație să doneze sânge. Și Mihai Mitoșeru a transmis că are nevoie de ajutor și a povestit cu ce se confruntă mama sa:

„Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumoră benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operația trebuie amânată! Va rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă sa doneze la orice centru de hematologie din țara, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Camelia”! Indiferent ce grupă de sânge aveți! Va mulțumim din suflet! Doamne ajută!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook!

După operație, Camelia Mitoșeru ar fi trebuit să fie externată pe 8 februarie, însă acest lucru a fost amânat din cauza unor complicații.

Cameliei Mitoșeru i-a fost extrasă o tumoră din zona craniană, însă din cauza vârstei destul de înaintate și a problemelor cu tensiunea, câteva vase de sânge i s-au spart în zona operației, potrivit Antena Stars. La acel moment camelia Mitoșeru era conștientă și putea vorbi cu dificultate. După încă o perioadă în care Camelia Mitoșeru s-a aflat sub supravegherea medicilir, aceasta a putut fi externată.

Actrița Camelia Mitoșeru a ajuns pe mâinile medicilor la scurt timp după ce fiul său Mihai Mitoșeru a trecut tot printr-un moment dificil, și anume o operație de varice. Problmea medicală de care a suferit Mihai Mitoșeru ar fi putut să fie mai complicată, dacă nu era depistată la timp, având în vedere că acele cheaguri de sânge ar fi putut ajunge la inimă sau la plămâni.

Citește și: Camelia Mitoșeru, primele declarații după ce fiul ei, Mihai, a ieșit din operație

Ultimele știri