Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Cum arată acum și ce s-a întâmplat cu actrița care făcea furori în Laguna Albastră. Imagini cu Brooke Shields în costum de baie

Actriţa Brooke Shields, renumită în întreaga lume petru rolul din filmul ”Laguna Albastră”, reușește să își păstreze tonusul și frumusețea la cei 55 de ani pe care îi are.

Brooke Shields

Hepta

Brooke Shields arată specataculos în bikini, chiar dacă are 55 de ani. Actrița face furori pe rețelele de socializare, aproape la fel ca atunci când înnebunea bărbații prin aparițiile din filmul ”Laguna Albastră”.

Recent, actriţa şi modelul Brooke Shields și-a uimit fanii cu corpul său. Actrița și-a evidențiat fizicul de invidiat într-un costum de baie, iar imaginile dovedeasc clar că are un corp de invidiat.

E una din cele mai populare vedete, dar puțini o recunosc în această poză din copilărie. Cine se ascunde în spatele imaginii |Foto

Brooke strălucește în costum de baie și încă atrage toate privirile. În condițiile în care este mamă a doua fete superbe: Rowan, de 17 ani, si Grier, de 15, rezultate din casnicia cu scenaristul Chris Henchy.

Actrița de 55 de ani a câștigat admirația femeilor de pretutindeni cu aspectul ei 100% natural, fiind una dintre puținele vedete de la Hollywood care refuză intervențiile estetice și care îndrăznesc să apară nemachiate în public. Brooke a hotărât că vrea să se detașeze de etapa în care era obligată să respecte cu sfințenie cerințele industriei.

Toată lumea știe cum arată Daniela Crudu, dar stai sa vezi ce soră frumoasă are! | Foto

În ultimii ani, Brooke a fost mai puțin prezentă pe micile ecrane. Deşi numele său se regăseşte în distribuţia mai multor seriale, Brooke Shields nu s-a mai bucurat de celebritatea de odinioară. A rămas, însă, una dintre actriţele de referinţă de la Hollywood.

Recomandari