Cum arată Alina Laufer la o săptămână după ce a născut prematur. Soția lui Ilan Laufer încă se află la spital

După o săptămână de când a născut prematur, Alina Laufer se află încă în spital și a împărtășit cu fanii o imagine cu ea de acum.

Alina Laufer a primit o vizită surpriză la spital de la soțul ei

Instagram

Alina Laufer, soția lui Ilan Laufer, a născut prematur în urmă cu o săptămână și se află în continuare în spital. De Dragobete a ținut să împărtășească pe rețelele sociale faptul că a primit un buchet de flori de la soțul ei, gest pentru care a simțit nevoia să-i mulțumească public. Alina Laufer a postat pe rețelele sociale o fotografie cu ea, în spital, ținând buchetul de flori în mână.

„Și pentru că soțul meu știe cât de mult iubesc florile, a profitat de Dragobete și mi-a făcut ziua mai frumoasă aducându-mi acest buchet de trandafiri la spital. Te iubesc dragostea mea, iartă-mă dacă furtună hormonala postpartum se revarsă asupra ta”, a scris Alina Laufer pe contul său de Instagram.

Alina și Ilan Laufer au devenit părinți de gemeni (fată și băiat) pe 15 februarie.

După o săptămână de când a devenit tătic, Ilan Laufer a descris-o pe Alina drept „soție eroină”:

„Am sărit gardul ...ca sa îi pot duce flori și mărțișor soției mele eroină. Te iubesc și te aștept acasă cu cei doi bebei sănatoși și voinici”, a scris Ilan Laufer pe Instagram.

Alina Laufer a avut complicații în timpul sarcinii

Alina Laufer s-a internat acum două săptămâni la Maternitate, după ce a suferit complicații în timpul sarcinii. „Vineri mi s-au rupt membranele, s-au fisurat, ieri am ajuns la spital (n.r. luni, 8 februarie). Am sunat doctorul, i-am explicat ce s-a întâmplat, mi-a zis să stau în pat, dar având în vedere că peste weekend nu m-am simțit senzațional, luni dimineață Ilan a sunat la spital și am venit aici, la Giulești. Eu credeam că mă lasă să plec acasă, nici nu mi-am adus bagaj, dar mi-au zis că rămân aici. Sunt la Giulești și sunt foarte mulțumită de sistemul de sănătate de stat. O să nasc prin cezariană, deși la prima sarcină cu Karina ( fetița de 12 ani pe care o are din prima căsătorie cu artistul Jorje), am născut natural. Acum este inseminare, am sarcină cu gemeni și orice zi câștigată este binevenită! În luna aprilie ar trebui să nasc copiii. Acum am 29 de săptămâni, dar doctora mea mi-a spus că nu pare că urmează să nasc. Am rămas internată, totul este sub control, toți trei suntem bine, eu și copiii. Eu stau în pat, nu am voie să fac efort, iar sarcina trebuie monitorizată. Mi se administrează antibiotic ca să nu fac vreo infecție. Mi-am făcut ieri și testul Covid. Nu am contracții și nu există semne de naștere, dar nu știu sigur cât va trebui să stau aici sau dacă rămân până voi naște!”, a declarat Alina Laufer săptămâna trecută pentru Click!

Citește și: Nicoleta Dragne, fosta ispită de la „Insula iubirii”, de urgență pe masa esteticienilor, la scurt timp după ce a născut

Ilan și Alina Laufer s-au căsătorit în anul 2013. Alina mai are o fiică pe nume Karina, în vârstă de 12 ani, dintr-o căsnicie anterioară cu artistul Jorge.

Citește și: Jorge, imagine rară cu cei doi copii ai săi. Cum arată Karina și David

Ilan și Alina Laufer au fost plecați pentru o perioadă în Miami, dar s-au întors în România, unde omul de afaceri a candidat, fără succes, la Primăria Capitalei.

Tot în preajma campaniei de la alegerilor locale 2020, Ilan Laufer a anunțat că va fi tată.

Ilan și Alina Laufer și-au dorit foarte mult să aibă copii împreună, iar acest lucru s-a întâmplat după mai multe încercări de fertilizare in vitro.

Citește și: Fiica vitregă a lui Jorge, imagini incenidare din vacanță. Cât de bine arată Ilinca în costum de baie

Ultimele știri