Căutare Live

Cum arată Allegra, fiica Donatellei Versace. Moștenitoarea imperiului lui Gianni se luptă cu anorexia și e foarte discretă

Allegra Versace avea doar 11 ani când a devenit multi-milionară în urma morții tragice a lui Gianni Versace. Fiica Donatellei a crescut într-o lume unde glamurile și extravaganțele erau la ordinea zilei, însă în timp a ajuns să disprețuiască lumina reflectoarelor și să prefere o viață liniștită.

Allegra Verace avea doar 11 ani când a devenit multi-milionară în urma morții tragice a lui Gianni Versace. Fiica Donatellei a crescut într-o lume unde glamurile și extravaganțele erau la ordinea zilei, însă disprețuiește lumina reflectoarelor și preferă o viață liniștită

Profimediaimages.ro

Allegra a venit pe lume pe 30 iunie 1987, în Milano. A crescut în Italia alături de fratele ei mai mic, Daniel, și de o mulțime de celebrități.

Moștenitoarea imperiului Versace a absolvit Școala Sir James Henderson și a continuat prin a studia la Universitatea Brown din Rhode Island. Ea a absolvit și UCLA, unde a studiat franceza, istoria artei și teatrul.

Allegra Versace, în lupta cu anorexia

În ciuda faptului că avea tot ce își dorea, copilăria Allegrei Versace a fost una tulbure. A suferit de anorexie, care cel mai probabil a cauzat lipsa de interes pentru lumina reflectoarelor. Tânăra a fost afectată profund și de decesul unchiului său care a tulburat familia.

În perioada respectivă, părinții ei s-au străduit să-și salveze căsnicia, iar Donatella Versace, mama ei, devenea dependentă de substanțe dure.

Citește și: Donatella Versace i-a surprins pe toți cu cea mai recentă apariție a sa. Cum arată acum, la 67 ani, după zeci de operații estetice

La moartea unchiului ei bogat, Gianni, Allegra Versace a devenit beneficiarul major al imperiului său.

Conform testamentului său, la vârsta de 18 ani, ea a putut să-și ceară drepturile asupra a 50% din compania fondată de Gianni Versace. În prezent, fiica Donatellei are o valoare netă estimată de 900 de milioane de dolari.

Cum arată acum Allegra, fiica Donatellei Versace

În anul 2008, Allegra Versace șoca când apărea pe covorul roșu de la premiera Batman Dark Knight într-o rochie neagră, care-i scotea în evidență trupul firav. La acea vreme a început lupta ei cu anorexia, care a ținut vreme de ani buni și încă continuă.

Tânăra moștenitoare a imperiului Versace a dezvoltat boala după ce familia ei a fost greu încercată odată ce unchiul ei, Gianni, a fost asasinat.

Citește și: Cele mai nereușite operații estetice din showbiz. Ce vedete arătau mai bine înainte să apeleze la bisturiu

Pentru a scăpa de tulburarea alimentară, aceasta a urmat tratamente specializate pentru a reveni la un stil alimentar echilibrat și a învinge astfel anorexia ce amenință să îi pună în pericol viața.

Totuși, Allegra nu și-a revenit și dovada sunt ultimele imagini cu ea. Cea mai recentă apariție publică este în 2018, tot la un eveniment monden.

Pentru a își ascunde trupul chinuit de anorexie, moștenitoarea Versace a ales o rochie neagră, cu crinolină, care a atras atenția de la silueta firavă.

Citește și: Donatella Versace, imagini la plajă. Cum a fost fotografiată de paparazzii

Ce bolizi de lux conduce Sarah, fiica Anamariei Prodan. Tânăra se plimbă la volanul unor mașini extrem de scumpe... Chef Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre relația cu iubita sa. Cum a reușit să îl cucerească Doina Teodoru...
Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x