Căutare Live

Cum arată Anais, fetița lui Nicolae Guță cu Dumitriu Mădălina, aka Beyonce de România. Micuța seamănă cu mama ei

În urmă cu câțiva ani, Nicolae Guță a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Mădălina Dumitriu, cunoscută drept Beyonce de România. Cei doi se mutaseră împreună și chiar au amenajat o casă, înainte de a veni pe lume fetița lor, Anais.

În urmă cu câțiva ani, Nicolae Guță a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Mădălina Dumitriu, cunoscută drept Beyonce de România

Relația lor nu a trecut testul timpului și cei doi s-au despărțit cu scandal. În urma separării, Anais a rămas cu Beyonce de România. Micuța a crescut și seamănă foarte bine cu mama ei.

Cum arată Anais, fiica lui Nicolae Guță cu Beyonce de România

Conform Cancan, Nicolae Guță nu s-a împlicat în creșterea fiicei sale în ultimii ani. Se pare că Mădălina, care este și ea cântăreață, a fost ajutată doar cu bani de către tatăl fetiței sale.

De-a lungul timpului, chiar dacă a dispărut din spațiul public după despărțirea de manelist, Mădălina Dumitriu postează des imagini cu fetița sa, pe care o crește împreună cu mama ei.

Citește și: Ce s-a ales de Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guță. S-a mutat din România și e de nerecunoscut

Anais merge la școală și pozează ca o domnișoară în toată regula. Micuța are părul foarte lung și pare a fi un copil foarte vesel.

Ce relația are Nicolae Guță cu cei 11 copii ai săi

Nicolae Guță a spus, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, că este un tată implicat. La momentul respectiv, el zicea că o ajută pe Anais cu bani, însă relația cu Cristina îl împiedica să petreacă mult timp cu ea. Conform spuselor lui, nu voia să fie iscat un scandal din cauza faptului că-și vede fostele soții.

”Atunci când s-a putut le-am spus copiilor să vină la mine și să se viziteze și ei. Atunci când fata a vrut să își vadă frații, ușile au fost deschise, Chiar dacă eu n-am fost acolo, ea a fost primită. Pentru că eu acum sunt cu o altă femeie, cu care am un copil, iar Anais ar fi trebuit să vină cu mama ei, iar lucrurile s-ar fi precipitat.

Citește și: Adrian Minune și Vali Vijelie, tarifele imense pe care le cer fiecare pentru doar o oră de cântat

Ele nu se suportă acum, de aceea nu vreau să dau motive de ceartă, dar Cristina nu-mi interzice să vorbesc cu copiii și mamele lor, pentru că mie nu-mi interzice nimeni nimic. Înainte de Crăciun am sunat fata, am văzut-o pe video, i-am trimis bani. Îi dau pensie alimentară și mă implic și în restul treburilor, dacă este nevoie.

Îi dau bani de haine, de spital sau de școală. N-am stat niciodată departe de ea, mi-am făcut atribuția mea de părinte. Nu dau înapoi când e mai greu. Îi mulțumesc mamei Mădălinei că mi-a crescut frumos copilul. O iubesc maxim pe Anais!”, a mărturisit Nicolae Guță în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

Citește și: Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale

Cât de mult a crescut fiica Iuliei Albu. Micuța a moștenit frumusețea de la mama ei: "Tu în miniatură"... Andreea Bălan a lansat o piesă nouă cu versuri emoționante. Cât de frumoasă a arătat în videoclipul melodiei „Stele căză...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x