Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cum arată azi și ce face fratele misterios al Angelinei Jolie. James Haven n-a mai fost surprins în public de ani de zile

Fratele misterios al Angelinei Jolie, James Haven, a fost văzut recent în public, după o absență de ani de zile din fața camerelor.

Cum arată azi fratele Angelinei Jolie, James Haven

Profimedia

La începutul anilor 2000, Angelina Jolie șoca întreaga lume cu fratele ei James Haven. Cei doi s-au sărutat de mai multe ori pe covorul roșu, spre surprinderea tuturor.

Deși erau extraordinar de apropiați, potrivit spuselor lor de atunci, cei doi nu au mai fost văzuți împreună de ani de zile.

Acum, James a reapărut și paparazzi au reușit să îl surprindă pe fratele misterios al Angelinei Jolie, scrie Daily Mail.

Cum arată azi James Haven, fratele Angelinei Jolie

În vârstă de 47 de ani, James Haven se pare că a petrecut pandemia provocată de COVID-19 alături de prietena sa, într-un bloc dărăpănat situat într-un cartier periculos, potrivit Daily Mail.

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie cu Brad Pitt, apariție în pantaloni scurți. Cum arată acum adolescenta care ar vrea să devină băiat

Deși provine dintr-o familie foarte faimoasă, James a fost văzut acum pentru prima dată în public după mulți ani de absență.

Vezi cum arată James Haven, fratele Angelinei Jolie, în GALERIA FOTO

La fel ca sora sa mai mică, Haven a încercat o carieră la Hollywood, însă nu a avut succes. Înainte de divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, se pare că James era bona copiilor cuplului, job ce s-a încheiat o dată cu relația celor doi actori.

”Se crede că Angelina și James s-au distanțat în urmă cu mai mulți ani,” a declarat o sursă, scrie Daily Mail. ”Erau inseparabili înainte. El era companionul ei numărul 1 și a fost cel mai bun prieten al ei atâția ani, dincolo de faptul că era un frate devotat.”

”James a ajutat-o să-și crească copiii și stătea cu ei de fiecare dată când Angie și Brad aveau nevoie de timp singuri. Pot să spun că era unul dintre puținii oameni cu care ei se simțeau okay să-i lase pe copii.”

”Dar dintr-o dată și fără explicație, comunicarea dintre ei s-a oprit brusc. El face ce știe el, ea face ce știe ea și deși se poartă frumos de la distanță, cu siguranță nu îi mai vezi împreună.”

”Evident că doar ei știu ce s-a întâmplat cu adevărat, dar e trist și situația nu pare să se remedieze în curând.”

Haven își petrece acum timpul într-un cartier considerat nu foarte sigur, cu clădiri arse și șobolani prin grădini.

”E un cartier foarte dărăpănat și sărac,” a continuat o sursă, scrie Daily Mail. ”Sunt oameni ai străzii care trăiesc în tufiș printre gunoaie pe asfalt și șobolani care aleargă prin jur.”

”După ce se lasă seara, nu e genul de cartier în care vrei să stai. E un loc care intimidează,” a continuat sursa. ”Haven mai iese și în evidență, pentru că e atât de înalt și poartă ochelari de soare noaptea.”

Citește și: Cum arată Angelina Jolie într-o zi obișnuită. Ipostaza rară în care a fost surprinsă

Se pare că Haven o vizitează pe iubita sa, sa Reign. Cei doi au o relație de peste un deceniu și au apărut și pe covorul roșu la lansarea filmului Salt, în 2010.

Recomandari