Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Cum arată azi sultana Hurrem și Suleyman Magnificul, din celebrul serial! Transformarea este uluitoare

În urmă cu ceva ani, sute de mii de români urmăreau cu sufletul la gură celebrul serial „Suleyman Magnificul”. Cum arată azi actorii Halit Ergenç și Meryem Uzerli, care au interpretat pe sultanul Suleyman și pe sultana Hurrem?

Cum arată azi actorii din serialul „Suleyman Magnificul”

Era prin anul 2012 atunci când publicul avea să descopere primul episod din serialul „Suleyman Magnificul”. Producția a fost difuzată atât în România, cât și în Republica Moldova. Încă de la primele episoade, producția s-a bucurat de un real succes.

Cum arată azi actorii care i-au jucat pe Suleyman Magnificul și sultana Hurrem

Timp de patru sezoane ce au adus un total de 155 de episoade, „Suleyman Magnificul” a ținut publicul cu sufletul la gură și producătorul Timur Savci a devenit astfel celebru în toată lumea.

În 2014, când sezoanele s-au terminat, actorii care au acceptat să facă parte din acest proiect au început să joace în alte producții de succes.

citeste si: Descoperire epocală! Unde se află îngropată inima sultanului Suleyman Magnificul!

Personajul lui Suleyman Magnificul a fost interpretat de Halit Ergenç, un actor care a reușit să cucerească inimile fanelor cu privirea sa pătrunzătoare și atitudinea de sultan puternic.

În prezent, actorul are 50 de ani și, după serial, acesta a jucat și în alte producții precum „Vatanim Sensin”, „The choice” sau „Istanbul Kirmizisi”.

citeste si: Deliciul sultanului Suleyman, o rețetă simplă ce se face în doar câteva minute, cu puține ingrediente!

Geçmiş zaman olur ki...

O postare distribuită de Halit Ergenç (@halitergencresmi) pe

Sultana Hurrem a fost interpretată de actrița turco-germană Meryem Uzerli, care astăzi are 37 de ani. Pe aceasta, fanii au putut s-o urmărească în producții precum „Annemin Yarasi” și „Gecenin Kraliçesi”.

citeste si: Suleyman Magnificul și LOVITURA dată românilor! Uite ce a făcut vestitul sultan!

Cei doi sunt extrem de activi pe rețelele de socializare și fac senzație cu fiecare fotografie publicată.

Halit Ergenç, cel care l-a jucat pe sultanul Suleyman, are aproximativ un milion de urmăritori, dar mai îndrăgită pare să fie Meryem Uzerli, cea care a jcuat-o pe sultana Hurrem, aceasta având peste șase milioane de fani pe Instagram.

Recomandari