Cum arată casa lui Bogdan Mocanu și ce spune despre femeia care l-a cucerit după despărțirea de Andra Voloș

Bogdan Mocanu este unul dintre cele mai cunoscute persoane din online-ul românesc, însă sunt câteva lucruri pe care cei care îl îndrăgesc nu le cunosc.

Cum arată casa lui Bogdan Mocanu și ce spune despre femeia care l-a cucerit după despărțirea de Andra Voloș

Unul dintre aceste aspecte sunt legate de modul în care trăiește el și cine este persoana care a reușit să-l cucerească după despărțirea de Andra Voloș.

Se pare că, în ciuda stilului său de viață extravagant, Bogdan Mocanu locuiește într-un apartament cu două camere, foarte spațios, pe care îl îngrijește, în cea mai mare parte a timpului, singur. Când sarcinile gospodărești îl copleșesc, artistul apelează la ajutorul unei doamne.

Bogdan a dat de înțeles că este chiar locuința în care el și Andra și-au trăit povestea de dragoste. Imediat după ce a vorbit despre apartament, el a adus-o în discuție pe femeia care îi este alături de ceva timp.

Citește și: Ce se întâmplă între Andra Voloș și Mircea Eremia. Frumosul fotomodel a spus tot adevărul despre relația dintre ei

Deși nu vrea să-i dezvăluie identitatea, de teamă ca acest lucru să nu le afecteze relația, el nu ezită să discute despre iubita sa. De asemenea, el a dat de înțeles că respectiva femeie este cunoscută.

”De vreo lună de zile, sunt super schimbat în bine. Sunt mai fericit, mai plin de viață. Am cunoscut o fată, nu contează cine e, mai bine să nu știe lumea cine e, de fapt. Posibil să o cunoașteți”, a declarat el pentru reporterul Antena Stars.

Citește și: Antonia, imagini înduioșătoare din copilărie. Artista a postat fotografii de când era un copil

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu, curtată de Dan Bilzerian

Andra Voloș este fotomodel în străinătate și, deși frecventează de ani bune cercuri selecte, ea s-a făcut cunoscută odată cu participarea la o emisiune matrimonială.

Acolo a format un cuplu cu Bogdan Mocanu, vlogger și cântăreț de manele. Cei doi s-au iubit mai bine de un an, însă relația lor s-a destrămat în urmă cu câteva luni, iar Andra s-a întors în Italia, la mama sa.

Citește și: Cristina Șchiopu, totul despre job-ul pe care l-a avut înainte de a deveni cunoscută. Blonda nu s-a mai temut de critici

Cu toate că este singură, frumoasa șatenă nu duce lipsă de admiratori cu nume sonor. Formele voluptoase ale Andrei Voloș l-au impresionat chiar și pe Dan Bilzerian, care a abordat-o pe Instagram. Și asta nu este tot. Șatena a primit o ofertă din partea agenției de modele pe care Bilzerian o are.

”M-a invitat în Los Angeles, dacă voiam să fac parte din echipa lui. Nu am răspuns niciodată la mesaje, nu am vrut.”, spunea fosta iubită a lui Bogdan Mocanu în urmă cu câteva luni.

Ultimele știri