Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Foto-ghicitoare. Așa arăta în anul 2000 un cântăreț celebru din România. Avea doar 17 ani

Connect-R a reușit să își impresioneze fanii cu o fotografie postată pe pagina sa oficială de Instagram. Cum arăta artistul în urmă cu 20 de ani?

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din România

sursa foto: Instagram

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din România, acesta având în prezent aproximativ jumătate de milion de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram. Cum arăta acesta în anul 2000?

Toată lumea a ascultat măcar un hit al celebrului Connect-R, dar puțini sunt cei care își amintesc cum arăta artistul în anul 2000, adică în urmă cu aproximativ douăzeci de ani.

Cum arăta Connect-R în anul 2000, la vârsta de doar 17 ani

Puțini știu că numele real al cântărețului este Ștefan Relu Mihalache. Acesta s-a născut în anul 1982, în București și a urmat cursurile școlii generale nr. 171 „Petre Ispirescu”.

La vârsta de doar 8 ani, acesta și-a început cariera de dansator. Ambițios și muncitor, acesta a făcut tot posibilul pentru a-și depăși limitele.

citește și: Povestea incredibilă de viaţă a lui Connect-R. Drumul de la sărăcie, la un artist de succes: "Credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi"

La vârsta de 15 ani și-a descoperit pasiunea pentru muzica hip hop și, în anul 1997, are șansa să pășească într-un studio muzical. De aici și până la înregistrarea primei sale piese („Observ”) a mai fost doar un pas.

În anul 2000 decide să colaboreze cu Veritasaga, o trupă românească de hip hop de la momentul respectiv. Totuși, aceste decide să aleagă muzica de tip comercial, lăsând la stadiu de simplă pasiune hip hop-ul underground.

Colaborarea cu R.A.C.L.A. i-a adus un pas important în cariera sa muzicală. În 2006, Connect-R se putea lăuda că este primul rapper care ajunge pe scena Eurovisionului.

citește și: Vedete din România care au avut o copilărie grea. Antonia, Bianca Drăgușanu și Connect-R se numără printre ele

Un an mai târziu, acesta lansează super hitul „Dacă dragostea dispare”, iar apoi, aproape an de an, acesta a lansat piese de succes, ce au adunat milioane de vizualizări.

Recent, Connect-R a postat fotografii cu el în anii 2000, pe vremea când cânta hip hop underground și încerca să își construiască o carieră de succes.

Recomandari