Căutare Live

Cum arăta Cristina Ich la 17 ani. Cât de schimbată era vedeta

Cristina Ich a publicat prin intermediul unui InsaStory o imagine cu ea de când aveam 17 ani. Vedeta a surprins pe toată lumea cu aspectul său fizic și frumusețea deosebită. Iată cum arăta atunci.

Cristina Ich a publicat prin intermediul unui InsaStory o imagine cu ea de când aveam 17 ani.

Instagram

Cristina Micu, cunoscută pe numele de Cristina Ich, este o prezență deosebită și face furori în mediul online cu aparițiile sale. Tânăra este foarte activă pe rețelele sociale și intercaționează des cu comunitatea sa de prieteni.

De asemenea, vedeta realizează „ședințe” de întrebări prin intermediul InstaStory-urilor și răspunde la toate curiozitățile fanilor. De curând, Cristina Ich a surprins pe toată lumea cu o imagine de când avea doar 17 ani.

Cum arăta Cristina Ich în adolescență

Cristina Ich a publicat pe Instagram o imagine cu ea din adolescență, așa cum susține că le-ar fi promis fanilor. Un lucru este evident din poză, anii au trecut, dar vedeta și-a păstrat frumoasele trăsături ale feței.

Citește și: Cât a crescut fiul Cristinei Ich și a lui Alex Pițurcă. Noah are ochii albaștri ca un ocean și părul creț ca mama sa

Deși transformea este vizibilă, priviriea o dă de gol pe frumoasa șatenă, care s-a lăsat fotografiată într-o geacă din denim. De asemenea, descrierea pe care a folosit-o iubita lui Alex Pițurcă a amuzat pe toată lumea.

V-am promis poză de la 17 ani. Eu mereu supărată și ținută de Georgeta la purtător”, a scris ea, vizibil amuzată.

Cristina Ich și-a obișnuit prietenii virtuali cu postările sale și nu ezită să împărtășească cu ei cele mai frumoase momente din viața sa. Mai mult decât atât, este foarte sinceră cu fanii săi și vorbește deschis despre orice subiect.

Cristina Ich, cel mai bun influencer din România

Fostul model internațional Cristina Ich a fost votată ca cel mai bun influencer român din 2020. Diva în vârstă de 34 de ani va primi premiul „Romanian Social Media Star of 2020”, în cadrul galei E! People’s Choice Awards.

„Dacă îmi spunea cineva acum câțiva ani, că urmează să câștig la un moment dat un premiu internațional și să fiu alegerea publicului, nu aș fi crezut niciodată.

Citește și: Ce greutate și ce întâlțime are Cristina Ich, în realitate. Toate detaliile au ieșit la iveala

Deși, prin conținutul meu din online, îmi doresc să educ femeile, să le ambiționez și să le ofer încredere de sine, am înțeles că și eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată și iubită.

Am simțit toată susținerea și dragostea publicului, iar cuvintele ar fi prea sărace pentru a mulțumi îndeajuns. Odată cu acest premiu, am realizat că munca mea din online merită tot efortul, iar pe viitor, promit să vin cu proiecte tot mai mari pentru publicul meu”, a declarat Cristina Ich.

Cristina Ich a obținut cel mai mare număr de voturi pentru cel mai bun influncer din România, în timp ce Alina Ceușean a fost pe locul al doilea, iar Bianca Adam, pe locul al treilea. Iubita lui Alex Pițurcă s-a născut în 1986, în Moldova și a fost model internanțional. Mulți fani au numit-o „Angelina Jolie de România”, datorită asemănării izbitoare.

Cum arată soțul Corneliei Dansatoarea. El este Mircea, bărbatul care a cucerit-o... Cât de îndrăzneață a fost ținuta aleasă de Ashley Roberts la gala Brit Awards 2022. A întors toate privirile...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x