Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Cum arată Dan Bordeianu și cu ce se ocupă în 2020

Dan Bordeianu, devenit celebru pentru rolurile sale din seriale românești, s-a retras din lumea showbiz-ului și și-a întemeiat o familie.

Cum arată Dan Bordeianu și cu ce se ocupă în 2020

Dan Borbeianu, cunoscutul actor de teatru și seriale TV, s-a îndrăgostit de Teodora, sunt căsătoriți și au împreună o fetiță, pe Maria. Cei trei locuiesc fericiți în casa lor de la Brănești, unde micuța Maria are și un prieten necuvântător, pe motanul Ariel.

Actorul se mândrește că a putut renova casa începută de tatăl lui și că s-a jucat de-a arhitectul atunci când a decis să o mărească pentru noua sa familie.

Homemade pasta with a little help!

O postare distribuită de Dan Bordeianu (@dan_bordeianu) pe

Acum încărunțit și purtând mereu o barbă stufoasă, Dan, în vârstă de 44 ani, a mărturisit într-un interviu că de multă vreme a renunțat la distracțiile caracteristice perioadei tinereții și că se bucură din plin de viața de familie.

#family

O postare distribuită de Dan Bordeianu (@dan_bordeianu) pe

El a dezvoltat și o pasiune pentru grădinărit, având în jurul casei o curte mare unde a plantat fructi și legume. O altă mare pasiune de-a sa este sculptura. Dan a reușit chiar să meșterească obiecte de mobilier de care e foarte mândru. Lui Dan îi place foarte mult să gătească și o antrenează în bucătărie și pe frumoasa Maria, fetița lui în vârstă de 4 ani.

Dan Bordeianu și Teodora s-au căsătorit în 2015, pe malul lacului, lângă Mănăstirea Cernica. Ceremonia a fost una restrânsă, doar pentru prietenii apropiați și rudele lor, conform Playtech.ro.

#cautatoruldevant #onset @adriantitieni

O postare distribuită de Dan Bordeianu (@dan_bordeianu) pe

Dan Bordeianu continuă să joace la teatru și a fost implicat în mai multe proiecte pe perioada pandemiei.

Recomandari