Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cum arăta Dorian Popa în adolescență. Imaginea din propria arhivă care i-a încântat pe fanii artistului - FOTO

Dorian Popa este, fără dar și poate, una dintre cele mai carismatice persoane publice de la noi.

Dorian Popa este, fără dar și poate, una dintre cele mai carismatice persoane publice de la noi

Instagram

La 32 de ani, el este o prezență constantă atât pe micile ecrane, cât și în mediul online, acolo unde activitatea îi este urmărită de peste 4 milioane de persoane.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cum arăta Dorian Popa în adolescență, când nici nu visa la succesul pe care îl are în prezent.

Ei bine, la acea vreme, ”tatăl” lui Chelutzu nu descoperise sala, așa cum se poate observa dintr-o imagine realizată în urmă cu mulți ani.

Totuși, Dorian era posesorul unui corp îngrijit și pare că acorda mare atenție felului în care arăta.

Citește și: Dorian Popa a spus câți bani câștigă de pe urma celor două milioane de abonaţi pe Youtube. Ce sumă uriașă îi intră în buzunar

În captura postată pe rețelele de socializare, artistul poartă un tricou bej și are părul aranjat cu gel.

Fotografia i-a încântat pe internauți, care nu se așteptau ca Dorian să împărtășească o imagine de acest gen în mediul online. Peste 85.000 de inimioare a primit artistul în mai puțin de 24 de ore.

Iată imaginea:

Cum a devenit Dorian Popa cunoscut

Licențiat și masterand în domeniul relațiilor publice, marketingului și studiilor economice, Dorian Popa a dovedit tuturor că ambiția poate muta munții din loc.

Fostul jurat de la „Next Star” de la Antena 1 a devenit cunoscut după ce a jucat într-un serial cunoscut alături de Alina Eremia, Alexia Talavutis, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu.

Citește și: Care este povestea numelui "Hâț". Cum a ajuns Dorian Popa să-și înlocuiască unul dintre prenume pentru un pseudonim

Pasionat de lumea televiziunii, Dorian Popa a continuat pe acest drum și s-a axat pe lumea artistică.

Ba mai mult, și-a încercat norocul în mediul online și a avut succes. Cântărețul a devenit rapid o adevărată vedetă atât pe Instagram, cu o comunitate de 2,2 milioane de urmăritori, cât și pe Youtube, unde este urmărit de aproximativ două milioane de oameni.

Dorian Popa revine în televiziune

Pentru că publicul Te cunosc de Undeva este foarte doritor să afle ce se întâmplă în culise, noul sezon va avea și mai mult reality.

Citește și: Dorian Popa și-a speriat fanii la primele ore ale dimineții. Artistul s-a pozat pe patul de spital, cu nasul bandajat

Atât de mult încât Dorian Popa,concurent în anii trecuți, s-a alăturat echipei și realizează, în fiecare săptămână, un extra conținut de reality.

Recomandari