Căutare Live

Cum arată Elena Gheorghe nemachiată, la 36 de ani. Artistei nu i-a fost teamă să se lase fotografiată așa

Elena Gheorghe a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare purtând costum de baie. Astfel, fanii au putut să o vadă pe îndrăgita artistă fără machiaj.

Elena Gheorghe este mama a doi copii

Instagram

Elena Gheorghe s-a lăsat fotografiată într-o ipostază naturală, spre încântarea fanilor. La cei 36 de ani ai săi, Elena Gheorghe este o mamă superbă, iar fanii pot vedea asta cu ușurință.

În fotografia publicată pe contul său de Instagram, Elena Gheorghe apare purtând un costum de baie dintr-o singură piesă, care îi pune în evidență silueta. Artista nu poartă machiaj pe chip, însă sclipirea îi este dată de zâmbetul cuceritor.

Peste 11 mii de fani au apreciat fotografia publicată pe rețelele sociale de Elena Gheorghe.

Citește și: Elena Gheorghe este în doliu. Vedeta a publicat un mesaj sfâșietor despre pierderea unui membru al familiei

Elena Gheorghe are 36 de ani și o familie cu adevărat superbă. Cântăreața l-a cunoscut pe Cornel Ene pe vremea când ea avea 15 ani și el 18 și cântau împreună în trupa Mandinga. S-au căsătorit în 2012 și au adus pe lume doi copii minunați.

Elena Gheorghe este fiica cântăreței de muzică populară Marioara Man Gheorghe și a preotului Gheorghe Gheorghe.

Elena Gheorghe este mama a doi copii

Fiul cel mare al Elenei Gheorghe a împlinit de curând 10 ani, iar artista a publicat un mesaj emoționant.

„Acum 10 ani, chiar pe 10 decembrie, la 11:21 venea pe lume cu un glas puternic, un înger de băiat ce a ales să-i fiu MAMA.
Bucuria a fost imensă și continuă să crească în fiecare clipă.

Când îi privesc ochii mari, negri, simt că viață mea are sens și nu mă pot dezlipi deloc de suflețelul lui plin de bunătate și blândețe, de bucuria și inocența lui. Nicholas este o minune de la Dumnezeu, el venit în viață mea când simțeam că mă lupt cu cele mai tulburi valuri ale vieții mele, a venit că o liniște ce s-a așezat în sufletul meu și m-a făcut să realizez că iubirea este răspunsul la orice.

Cred că cel mai de preț dar pe care un părinte i-l poate oferi copilului este iubirea, iertarea, toleranță și nu numai față de el ci și față de toți semenii. Cred că așa cum așternem noi părinții viață, așa dorm ai noștri copii, așa că mă străduiesc în fiecare zi să-mi așez capul pe pernă seară cu gândul că am făcut bine și că ai mei copii vor avea ce să învețe de la mine.

La mulți, mulți ani, suflețel bun și drag, fie că drumul vieții tale să fie presărat numai cu florile dragostei și ale iubirii iar bunătatea și blândețea să te urce pe cele mai înalte culmi ale înțelepciunii. Te iubesc!”, a scris Elena Gheorghe pe contul său de Instagram.

Citește și: Mesajul emoționant pe care Elena Gheorghe i l-a transmis fratelui ei, de ziua lui. Cum arată acum Costin Gheorghe

Fiica cea mică a artistei are 3 ani.

Actorul Gaspard Ulliel a murit la vârsta de 37 ani. Celebrul actor a decedat din cauza unui accident la ski... Raluca Tănase spectacol într-o rochie satinată, despicată pe picior. Fosta stea "Bambi" și-a expus bustul gene...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x