Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cătălin Botezatu, totul despre cea mai importantă femeie din viața lui. Designerul a răspuns celei mai arzătoare întrebări: Se însoară sau nu?

Cătălin Botezatu e știut drept bărbatul la care râvnește orice femeie din România. Înconjurat mereu de doamne și domnișoare frumoase, celebrul designer a dat din casă, după ce a fost întrebat cum arată femeia care ar putea să-i stea alături până la adânci bătrâneți.

Cătălin Botezatu, totul despre cea mai importantă femeie din viața lui

Facebook/ Cătălin Botezatu

Botezatu vine după o perioadă grea din viața sa, în care a fost operat de mai multe ori și s-a confruntat cu probleme grave de sănătate.

"Am avut un cancer, în urma caruia puteam sa mor. A fost o operație de apendice foare rară, în spatele căruia se ascundea ceastă tumoare, care se extinse catre colon și acre necesita o alta operație", povestea Botezatu la scurt timp după ce a văzut moartea cu ochii.

Cât despre "femeia vieții lui", aceasta trebuie să aibă câte puțin din toate, spune designerul. Întrebat de reporterul Star Matinal, de la Antena Stars, Bote a spus că a fost și rămâne un bărbat selectiv.

Cum descrie Cătălin Botezatu femeia perfectă

Deși a trecut de prima tinerețe, Botezatu confirmă încă o dată că o eventuală căsătorie nu este pentru el.

"N-o să fiu ipocrit, toate viața mea am fost un bărbat selectiv, am avut în jur numai femei frumoase, bineînțeles că am criteriile mele. Pe lângă frumusețe am căutat inteligență, simț al umorului, spirit aventurier, căci eu sunt genul care călătorește mult. Nu sunt adeptul căsniciei, pentru că nu văd nimic rău în a schimba peisajul din când în când", a declarat Cătălin Botezatu.

Recomandari