Căutare Live

Cum arată fetițele lui Dani Mocanu. Micuțele sunt superbe și artistul e foarte mândru de ele

Dani Mocanu este unul dintre cei mai în vogă cântăreți de manele. Bărbatul, care domină trending-ul Youtube, are și o familie superbă. El este tatăl a două fetițe minunate.

Dani Mocanu este unul dintre cei mai în vogă cântăreți de manele. Bărbatul, care domină trending-ul Youtube, are și o familie superbă. El este tatăl a două fetițe minunate

Instagram

Deși Dani Mocanu nu se afișează cu nicio femeie, el postează imagini cu cele două fiice ale sale, de care este foarte mândru. Cu toate acestea, cântărețul de manele pare să fie tatăl mai multor copii, pe care îi ține departe de ochii curioșilor.

Sau cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă când un fan l-a întrebat câți copii are. ”Trei fete și cred că… doi băieți”, a răspuns artistul.

Cum arată fetițele lui Dani Mocanu

În social media, Dani Mocanu a urcat mai multe imagini cu două fetițe superbe. Una dintre ele arată două micuțe extrem de superbe, care se află în parc cu tatăl lor.

”Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru ziua de azi. O duminică plină de soare și bucurie ! Am ales să merg în parc alături de fetițele mele să ne bucurăm împreună de lucruri simple, dar superbe.”, a notat el la descrierea imaginii.

Citește și: Lucy de la iUmor pregătește o colaborare cu Dani Mocanu. Imaginile de senzație cu care a făcut anunțul

Dani Mocanu le ține aproape și mândru pe cele două copile, care privesc inocente spre obiectivul foto. Una dintre ele poartă o rochiță roz, din tull, și încălțări mov, în vreme ce cealaltă, care e evident mai mare, are un trening cu diferite forme geometrice.

Imaginea este realizată într-o parcare și fetițele au în mâini vată pe băț.

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
femeie care curata faianta din casa cu o carpa crem
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
femeie care a atins cu degetul un mobilier plin de praf
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Mai multe articole

Câți ani și ce studii are Dani Mocanu

Dani Mocanu, al cărui nume complet e Daniel Mocanu, s-a născut la 3 septembrie 1992 în comuna Bradu, județul Argeș. El a studiat la Colegiului Național „Ion C. Brătianu” din Pitești și a făcut fotbal în copilărie.

Cântărețul de manele a jucat la echipa de juniori a FC Argeș Pitești și la echipa de juniori a FCSB. Conform Wikipedia, profesoara de muzică Maria Cosmescu de la Colegiul Național „Ion C. Brătianu” din Pitești l-a încurajat să încerce o carieră muzicală.

Citește și: Cum arată mama lui Dani Mocanu. Puțini au văzut-o pe cea care i-a dat viață celebrului manelist. Imagine rară

În ianuarie 2021, Dani Mocanu și-a anunțat retragerea din activitate, însă nu a putut sta departe de pasiunea lui. La 7 luni distanță de la acel moment a lansat o nouă piesă.

Jean Claude Van Damme, mesaj emoționant pentru români „Nu aș fi aici fără voi”... Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri