Căutare Live

Cum arată fetițele lui Dani Mocanu. Micuțele sunt superbe și artistul e foarte mândru de ele

Dani Mocanu este unul dintre cei mai în vogă cântăreți de manele. Bărbatul, care domină trending-ul Youtube, are și o familie superbă. El este tatăl a două fetițe minunate.

Dani Mocanu este unul dintre cei mai în vogă cântăreți de manele. Bărbatul, care domină trending-ul Youtube, are și o familie superbă. El este tatăl a două fetițe minunate

Instagram

Deși Dani Mocanu nu se afișează cu nicio femeie, el postează imagini cu cele două fiice ale sale, de care este foarte mândru. Cu toate acestea, cântărețul de manele pare să fie tatăl mai multor copii, pe care îi ține departe de ochii curioșilor.

Sau cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă când un fan l-a întrebat câți copii are. ”Trei fete și cred că… doi băieți”, a răspuns artistul.

Cum arată fetițele lui Dani Mocanu

În social media, Dani Mocanu a urcat mai multe imagini cu două fetițe superbe. Una dintre ele arată două micuțe extrem de superbe, care se află în parc cu tatăl lor.

”Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru ziua de azi. O duminică plină de soare și bucurie ! Am ales să merg în parc alături de fetițele mele să ne bucurăm împreună de lucruri simple, dar superbe.”, a notat el la descrierea imaginii.

Citește și: Lucy de la iUmor pregătește o colaborare cu Dani Mocanu. Imaginile de senzație cu care a făcut anunțul

Dani Mocanu le ține aproape și mândru pe cele două copile, care privesc inocente spre obiectivul foto. Una dintre ele poartă o rochiță roz, din tull, și încălțări mov, în vreme ce cealaltă, care e evident mai mare, are un trening cu diferite forme geometrice.

Imaginea este realizată într-o parcare și fetițele au în mâini vată pe băț.

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Câți ani și ce studii are Dani Mocanu

Dani Mocanu, al cărui nume complet e Daniel Mocanu, s-a născut la 3 septembrie 1992 în comuna Bradu, județul Argeș. El a studiat la Colegiului Național „Ion C. Brătianu” din Pitești și a făcut fotbal în copilărie.

Cântărețul de manele a jucat la echipa de juniori a FC Argeș Pitești și la echipa de juniori a FCSB. Conform Wikipedia, profesoara de muzică Maria Cosmescu de la Colegiul Național „Ion C. Brătianu” din Pitești l-a încurajat să încerce o carieră muzicală.

Citește și: Cum arată mama lui Dani Mocanu. Puțini au văzut-o pe cea care i-a dat viață celebrului manelist. Imagine rară

În ianuarie 2021, Dani Mocanu și-a anunțat retragerea din activitate, însă nu a putut sta departe de pasiunea lui. La 7 luni distanță de la acel moment a lansat o nouă piesă.

Jean Claude Van Damme, mesaj emoționant pentru români „Nu aș fi aici fără voi”... Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri