Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Wow, ce abdomen! Cum arată Gabriela Prisăcariu în costum de baie. Logodnica lui Dani Oțil are un corp de invidiat | FOTO

Gabriela Prisăcariu, modelul splendid care trăiește o dragoste ca-n povești cu matinalul Dani Oțil, reușește să aprindă instant imaginația fanilor după ce postează pe pagina sa de Instagram imagini mai mult decât darnice!

Dani si Gabriela

Nu mai este o noutate faptul că Gabriela Prisăcariu este un fotomodel cu trup amețitor de sexy. Frumoasa blondă postează des fotografii incendiare cu ea, în tot felul de ipostaze.

Cu aşa corp perfect, cum să nu pună pe jar toţi bărbaţii? Gabriela Prisăcariu, femeia care a reuşit să îl facă bărbat de casă pe Dani Oţil, arată demenţial, iar prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani are toate motivele să fie mândru!

Gabriela Prisăcariu, brunetă, cu părul tuns scurt! Schimbarea de look radicală cu care logodnica lui Dani Oțil și-a șocat fanii! FOTO

Gabriela Prisăcariu are un trup de zeiță cu care se mândrește și nu ratează vreo ocazie ca să își bucure fanii cu fotografii sexy, în care își etalează formele de invidiat.

O frumoasă poveste de dragoste

În prezent, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și, la începutul acestui an, vedeta a decis chiar să o ceară în căsătorie pe superba sa parteneră.

Cei doi au încercat să păstreze discreția în ceea ce privește relația lor, dar nu s-au ferit să posteze pe paginile lor de Instagram, Facebook și Tik Tok imagini în care arată fanilor cât de fericiți sunt.

Dani Oțil, așa NU l-ai mai văzut niciodată! A renunțat la picioarele de bărbat, pentru unele de femeie! Cum s-a distrat cu Gabriela, acasă. Atenție, se râde cu lacrimi! VIDEO

Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai admirate și, în același timp, controversate concurente de la “Supermodels by Cătălin Botezatu”.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro