Cum arăta George Tănase în copilărie. Comediantul a publicat o imagine de când era mic

George Tănase este unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți ai momentului. De aceea, fanii au fost încântață să vadă cum arăta acesta în copilărie.

Geroge Tănase a fost ivitat special la iumor

Antena 1

De curând, George Tănase a publicat pe contul său de Instagram o imagine haioasă din copilărie. „După cum vedeți în poză aveam guleru’ ridicat și lanțu’ scos pe afară...astea sunt șuste din anii 2000”, a explicat comediantul înfățișarea lui de atrunci.

Fanii s-au amuzat copios să-i vadă atitudinea ștregngărească, iar alții au remarcat că este neschimbat:

Citește și: George Tănase se mândrește cu o iubită superbă. Cum arată tânăra care l-a cucerit pe comediant

„Erai gătit”, „Ce frumos ești, George. Nu că nu ești frumos și acum”, „Băiat fain”, sunt câteva dintre comentariile pe care George Tănase le-a ptrimit în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe contul său de Instagram. Peste 6 mii de fani au apreciat imaginea din copilăria celui care în prezent stârnește hohote de râs cu glumele sale ingenioase și cu modul prin care le transmite.

Citește și: George Tănase, cel mai mare inamic al grăsimii: „De mic uram grăsimea. O ștergeam de peste tot cu o bucățică de pâine!”

George Tănase a adus hohote de râs la iUmor

George Tănase a devenit celebru în România, după ce a participat la iUmor. De asemenea, vidoclipurile sale amuzante publicate pe Internet și show-urile de stand up comedy pe care le susține i-au adus popularitatea în rândul publicului din România.

Citește și: George Tănase revine la iUmor în calitate de invitat special: “iUmor ar trebui să fie bacalaureatul în umor”

Pe lângă glumele amuzante, George Tănase s-a remarcat prin capacitatea sa de a imita diverse personaje. În una dintre cele mai recente apariții ale sale de la iUmor, actorul de comedie în vârstă de 28 de ani l-a imitat pe Michael Jackson, iar jurații s-au amuzat copios când au văzut asemănarea cu personajul, dar și când au auzit glumele pe care acesta le-a transmis.

Citește și: George Tănase, show imperial! Cum e muzica de azi, de la Abi la Cleopatra Stratan! „Era o gălușcă mică, acum e la vârsta când Ghiță...a intrat direct în curte”

„Le mulțumesc din suflet celor de la iUmor că mi-au oferit ocazia să intru în pielea marelui Michael, a fost una dintre cele mai tari provocări de până acum”, a transmis George Tănase, pe contrul său d eInstagram, după difuzarea momentului.

Printre personajele pe care le-a mai imitat George Tănase la iUmor s-a numărat Ion Luca Caragiale, în cadrul unui roast istoric realizat de Ziua Națională. În sezonul din 2016 iUmor, George Tănase l-a imitat pe juratul Mihai Bendeac, iar transformarea a fost una de excepție.

George Tănase a imitat un personaj celebru și la Chefi la cuțite. Comediantul a venit în una dintre edițiile seoznului 9 al showului culinar să gătească, transformat în Salt Bae.

George Tănase s-a născut în 1993, în județul Tulcea, în 2014 a absolvit școala de televiziune Intact Media Academy și în același an a jucat în sketch-uri la Observator Special de pe postul Antena 1. În 2016 a participat la iUmor și a ajuns în Finală, iar de atunci a fost invitat în cadrul emisiunii de umor, ca invitat special.

Ultimele știri