Căutare Live

Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin

Liviu Vârciu și familia sa locuiesc în casa visurilor după mulți ani de muncă și bani cheltuiți. Construcția locuinței luxoase a vedetei de la Antena 1 a durat vreme de patru ani, iar pentru finalizarea ei Nea Marin l-ar fi împrumutat pe “fiul lui” cu 50.000 de euro. Cum arată casa.

Liviu Vârciu și familia sa locuiesc în casa visurilor după mulți ani de muncă și bani cheltuiți. Construcția locuinței luxoase a vedetei de la Antena 1 a durat vreme de patru ani, iar pentru finalizarea ei Nea Marin l-ar fi împrumutat pe “fiul lui” cu 50.000 de euro.

Instagram/Liviu Vârciu - Anda Călin

Prezentatorul TV se bucură de o locuință luxuriantă și spațioasă pentru iubita și fiii lui. Cei patru locuiesc într-o casă pentru care iubita și vedeta de divertisment au muncit foarte mult, ba chiar a fost un moment când nu se mai ajungeau cu banii.

Casa lor este inspirată parcă din vilele vedetelor internaționale, au elemente decorative din natură, elemente de marmură, construcția pătrată vine cu elemente de modernitate, lumini cu topic de galaxie și canapele albe, dar și un mic cinema.

“Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a spus Liviu Vârciu într-un interviu la Antena Stras.

Cum arată vila în care locuiesc Liviu Vârciu, Anda Călin și copiii lor

Deseori, Liviu Vârciu a fost văzut și surprins de paparazzi pe casa, care a fost o bună perioadă un șantier, lângă muncitori. Pentru că a vrut ca totul să iasă așa cum și-a propus, vedeta nu a scăpat din ochi oamenii care au muncit la casa sa.

Acesta se mândrește acum cu o locuință de vis, în care își poate crește liniștit fetițele și băiatul. Vedeta publică deseori pe InstaStory imagini în care se poate vedea locuința sa și o sufragerie imensă, acolo unde copiii și mama lor stau și se joacă și îl urmăresc pe “tati” în emisiunile TV.

Vedeta TV nu doar pe Instagram și-a arătat locuința, ci și pe Youtube, acolo unde a făcut vloguri și a vorbit despre schimbările pe care le-a făcut în casa.

Liviu Vârciu a vorbit la Antena Stras și despre moemntul în care nea Marin l-a ajutat cu bani pentru casă.

„M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a spus Varciu.

Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu și a Andei Călin, dată cu ruj și aranjată ca o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului

Liviu Vârciu este tatăl a trei copii un băiețel și o fetiță cu Anda Călin și încă o fiică dintr-o relație anterioară

Liviu Vârciu este tatăl a trei copii, având un băiețel și o fetiță cu Anda Călin și încă o fiică dintr-o relație anterioară. Anda Călin a mărturisit că nu a avut nimic împotriva faptului că iubitul ei are un copil dintr-o altă relație: „Când iei un om să-ți fie partener, îl iei cu bune și rele, cu tot trecutul și prezentul și cu toate obligațiile lui”, a răspuns Anda. „Părinții nu au avut nimic împotrivă. Important a fost să fiu eu fericită! Nu mi-a fost greu”, a răspuns Anda Călin pe contul său de Instagram.

Fiica cea mare, Carmina este o tânără superbă care a împlinit de curând 19 ani, iar tatăl său i-a luat un apartament.

În prezent, Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc și preferă să își țină viața personală departe de micile ecrane ale telespectatorilor. În primăvara anului 2019, frumoasa brunetă a adus pe lume cel de-al treilea copil al artistului, un băiețel perfect sănătos.

“M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea”, a spus Anda Călin despre modul în care ea și iubitul său s-au cunoscut, conform Libertatea.

George Burcea a fost condamnat pentru conducerea sub influenţa substanțelor interzise. Ce pedeapsă a primit actorul... Elton John a fost testat pozitiv cu Covid-19. Și-a anulat două concerte în Statele Unite...
Parteneri
Alimente pe care e recomandat să le eviți la micul dejun. Ce spun nutriționiștii despre aceste produse
Catine.ro
Ultimele știri
x