Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cum arată mama Loredanei Chivu! Blondina și-a pus imediat fanii la punct: „Îi respect dorința”

Loredana Chivu și-a uimit fanii de pe Instagram cu un mesaj neașteptat despre mama sa. Admiratorii blondinei au reacționat imediat și postarea a devenit virală.

Loredana Chivu și-a uimit fanii (sursa foto: Instagram)

Recent, celebra Loredana Chivu și-a uluit fanii cu un mesaj emoționant, adresat mamei sale, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Postarea de pe Instagram a adunat instant mii de reacții și numeroase de comentarii.

Unii dintre admiratorii vedetei au observat un detaliu surprinzător și nu au ezitat să ceară lămuriri.

Citește și: Loredana Chivu a spus adevărul! Și-a scos sau nu coastele?

„🤍La multi ani mama mea draga si frumoasa, te iubesc infinit!🤍”, a scris Loredana Chivu, pe pagina sa oficială de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare ieșind dintr-o mașină de lux.

Cum arată mama Loredanei Chivu! Blondina și-a pus imediat fanii la punct: „Îi respect dorința”

Loredana Chivu și mama sa, în anul 2014 (sursa foto: captură video)

„ La multi ani 🌹🌹🌹🌹🌹 sa-ti traiasca 🧿”, „ Sa-ti trăiască sănătoasă mămica ta🙏👍”, „Sa îți traiasca 100 de ani♥️♥️multă sănătate”, „Frumoasooo”, iată doar o parte din comentariile primite de la fanii care o urmăresc pe Instagram.

citește și: Loredana Chivu, de urgență la spital! Cum a ajuns vedeta din nou la perfuzii | Foto

Au fost și admiratori ceva mai curioși, care au întrebat-o pe Loredana Chivu de ce a pus o poză cu ea, dacă mesajul este adresat mamei sale. Vedeta a reacționat imediat și a clarificat totul: „Pentru ca mama mea nu vrea sa postez poze cu ea..si ii respect dorinta..dar ea e cea care mi a facut poza..♥️”.

Unii spun că mama și fiica seamănă foarte mult, în timp ce alții sunt de părere că blondina și-a pierdut anumite trăsături de familie, din cauza numeroaselor intervenții estetice.

Recomandari