Căutare Live

Cum arată mama lui Mihai Petre. Coca Petre este cea care l-a îndrumat spre dans pe fiul ei

Mihai Petre se mândrește cu o familie frumoasă. Mama lui este mereu alături de el și de cele două fiice ale dansatorului.

Mihai Petre se mândrește cu o familie superbă

Antena 1 & Instagram

Mama lui Mihai Petre se numește Coca Petre și are 65 de ani. Femeia este dedicată familiei sale și petrece timp alături de fiul, fiica și nepoatele sale.

Cum arată Coca Petre, mama lui Mihai Petre

Coca Petre este mama lui Mihai Petre și a surorii sale, Alina Campigotto. Dansatorul a mărturisit că mama lui a fost aceea care l-a îndrumat spre dans.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Elwira și Mihai Petre. Concurenții de la Asia Express se cunosc de când erau foarte tineri

„Am început la 12 ani, destul de târziu, mama m-a îndreptat spre dans. Aproape că m-a dus cu forța, pentru că făceam karate și nu prea îmi plăcea ideea de dans. Dar pentru că programul de la școală nu mai îmi permitea să merg la karate și trebuia să fac ceva cu energia mea, mama a insistat să merg la dans și bine a făcut! Căci iată, tot ce am în viața asta, practic a izvorât de acolo, de la dansul de performanță și de la dans în general, pe care îl iubesc. E o formă de comunicare fantastică, care aduce oamenii împreună și care îi bucură”, a povestit Mihai Petre într-un interviu pentru Libertatea.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Mihai Petre, reacție neașteptată la autostop. Ce l-a scos din sărite pe concurent

Pe rețelele sociale Coca Petre publică imagini cu nepoatele sale, pe care le numește „iubitele mele”, cu fiica ei Alina, dar și cu fiul și soția lui.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

Citește și: Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său.

Coca Petre este activă pe rețelele sociale și distribuie des imagini cu fiul și nora lui din Asia Express, pesemne că este mândră de prestația lor. Pe Elwira Petre, soacra o numește „nora mea frumoasă”.

Coca Petre își iubește foarte mult familia, iar asta este lesne de observat în mesajele pe care le scrie pe rețelele sociale „Ai mei...mândră tare”, „Mereu lângă voi”, sunt mesajele pe care le scrie doamna Coca, atunci când vine vorba despre fiul, fiica, nepoatele, nora, sau ginerele ei.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Ce "schemă" a făcut Mihai Petre ca să găsească mașină. Concurenții au rămas fără cuvinte

Mihai și Elwira Petre sunt concurenți în sezonul 4 Asia Express, Drumul Împăraților

Mihai Petre a devenit celebru în România datorită talentului său de dansator. În prezent, coregraful în vârstă de 42 de ani se remarcă prin prisma ambiției și spiritul competitiv de care dă dovadă în cadrul show-ului Asia Express.

Mihai Petre a acceptat provocarea de a participa în sezonul 4 Asia Express, alături de soția sa, Elwira Petre.

Mihai și Elwira Petre sunt părinții a două fiice superbe, iar în timpul competiției cei doi au avut momente emoționante când au lăcrimat, gândidu-se la ele.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ul...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri