Căutare Live

Cum arată mama lui Mihai Petre. Coca Petre este cea care l-a îndrumat spre dans pe fiul ei

Mihai Petre se mândrește cu o familie frumoasă. Mama lui este mereu alături de el și de cele două fiice ale dansatorului.

Mihai Petre se mândrește cu o familie superbă

Antena 1 & Instagram

Mama lui Mihai Petre se numește Coca Petre și are 65 de ani. Femeia este dedicată familiei sale și petrece timp alături de fiul, fiica și nepoatele sale.

Cum arată Coca Petre, mama lui Mihai Petre

Coca Petre este mama lui Mihai Petre și a surorii sale, Alina Campigotto. Dansatorul a mărturisit că mama lui a fost aceea care l-a îndrumat spre dans.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Elwira și Mihai Petre. Concurenții de la Asia Express se cunosc de când erau foarte tineri

„Am început la 12 ani, destul de târziu, mama m-a îndreptat spre dans. Aproape că m-a dus cu forța, pentru că făceam karate și nu prea îmi plăcea ideea de dans. Dar pentru că programul de la școală nu mai îmi permitea să merg la karate și trebuia să fac ceva cu energia mea, mama a insistat să merg la dans și bine a făcut! Căci iată, tot ce am în viața asta, practic a izvorât de acolo, de la dansul de performanță și de la dans în general, pe care îl iubesc. E o formă de comunicare fantastică, care aduce oamenii împreună și care îi bucură”, a povestit Mihai Petre într-un interviu pentru Libertatea.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Mihai Petre, reacție neașteptată la autostop. Ce l-a scos din sărite pe concurent

Pe rețelele sociale Coca Petre publică imagini cu nepoatele sale, pe care le numește „iubitele mele”, cu fiica ei Alina, dar și cu fiul și soția lui.

Citește și
o femeie pozand eticheta prinsa de niste haine
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
fată cu mască de protecție împotriva coronavirusului
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
imagine cu o portie de pui crispy
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Mai multe articole

Citește și: Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său.

Coca Petre este activă pe rețelele sociale și distribuie des imagini cu fiul și nora lui din Asia Express, pesemne că este mândră de prestația lor. Pe Elwira Petre, soacra o numește „nora mea frumoasă”.

Coca Petre își iubește foarte mult familia, iar asta este lesne de observat în mesajele pe care le scrie pe rețelele sociale „Ai mei...mândră tare”, „Mereu lângă voi”, sunt mesajele pe care le scrie doamna Coca, atunci când vine vorba despre fiul, fiica, nepoatele, nora, sau ginerele ei.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Ce "schemă" a făcut Mihai Petre ca să găsească mașină. Concurenții au rămas fără cuvinte

Mihai și Elwira Petre sunt concurenți în sezonul 4 Asia Express, Drumul Împăraților

Mihai Petre a devenit celebru în România datorită talentului său de dansator. În prezent, coregraful în vârstă de 42 de ani se remarcă prin prisma ambiției și spiritul competitiv de care dă dovadă în cadrul show-ului Asia Express.

Mihai Petre a acceptat provocarea de a participa în sezonul 4 Asia Express, alături de soția sa, Elwira Petre.

Mihai și Elwira Petre sunt părinții a două fiice superbe, iar în timpul competiției cei doi au avut momente emoționante când au lăcrimat, gândidu-se la ele.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ul...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri