Antena Căutare

Cum arăta Marcela Fota înainte de intevențiile estetice. Cât de schimbată era artista înainte

Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi. Dincolo de talentul evident, artista e posesoarea unor trăsături deosebite. În ultimii ani, ea ar fi apelat și la ajutorul medicilor esteticieni pentru a își îngriji atuurile.

Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi. Dincolo de talentul evident, artista e posesoarea unor trăsături deosebite. În ultimii ani, ea ar fi apelat și la ajutorul medicilor esteticieni pentru a își îngriji atuurile.

Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Munca pe care a depus-o a ajutat-o să ajungă la nivelul la care visa. Pe lângă talentul cu care a fost înzestrată, artista a pus accent și pe aspectul fizic.

Cum arăta Marcela Fota înainte de intevențiile estetice

Pentru că a înțeles faptul că fizicul contează mult în industria muzicală, Marcela Fota a investit în aspectul său. Artista a făcut mai multe schimbări, în ultimii ani, care o fac să strălucească la fiecare apariție.

Citește și: Marcela Fota, tratată ca o regină de iubitul mai tânăr cu 22 de ani. Cum își răsfață bărbatul partenera

Pentru a își pune în valoare atuurile fizice, Marcela Fota a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Ea nu a ascuns aceste intervenții și, deși diferențele sunt evidente, artista încă păstrează imaginile de pe vremea când era naturală.

După ce și-a pierdut soțul, Marcela Fota a încercat să se concentreze pe creșterea fiului său și evoluția sa profesională. Rămasă singură cu un copil, artistei i-a fost foarte greu, dar a găsit putere să depășească perioada dificilă.

Citește și: Marcela Fota, surprinsă de iubitul mai tânăr cu un gest tandru. Cum și-a arătat afaceristul dragostea pentru cântăreață

Recent, ea a dezvăluit că și-a refăcut viața și că iubește un bărbat mai tânăr decât ea. A fost aspru criticată de unii colegi de breaslă, dar și de mulți români. Totuși, fericirea și liniștea vedetei a fost mai importantă, așa că și-a văzut în continuare de viață.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu.”, a declarat Marcela Fota despre noul bărbat din viața ei.

Citește și: Marcela Fota, imaginea care a stârnit vâlvă în mediul online. Cu ce se răsfață cântăreața de muzică populară

Roxana Dobre, detalii din căsnicia cu Florin Salam. Ce îi permite soțului când vine vorba de alte femei: „Nu prea știe s... Mario Iorgulescu, primele declarații în dosarul de omor: „Nu sunt un criminal” Ce a dezvăluit despre șoferul care a dece...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x