Live acumFilm: Războiul stelelor - O nouă speranță
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

Fiica regretatului actor Paul Walker a revenit pe rețelele de socializare! Imaginea făcută publică i-a cucerit pe internauți: ”Ești un înger!”

Au trecut aproape șase ani de când regretatul actor Paul Walker, cunoscut pentru rolul din ”Fast & Furious”, a pierit în urma unui accident cumplit, iar acum fiica lui s-a transformat într-o tânără superbă, ce face furori pe rețelele de socializare. 

Au trecut aproape șase ani de când regretatul actor Paul Walker, cunoscut pentru rolul din ”Fast & Furious”, a pierit în urma unui accident cumplit, iar acum fiica lui s-a transformat într-o tânără superbă, ce face furori pe rețelele de socializare.

Hi

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, a împlinit 20 de ani și a revenit pe Instagram, unde a făcut publică o imagine inedită.

Citește și: Paul Walker, comemorat într-un mod INEDIT, când ar fi împlinit 45 de ani. 3 lucruri pe care nu le știai despre el. Nu a primit niciodată rolul la care visa

După o lună de zile în care n-a mai fost activă pe rețelele de socializare, Meadow s-a întors și a făcut publice mai multe fotografii inedite, spre surprinderea internauților, care n-au ezitat să le aprecieze.

”Ești un adevărat înger!”, i-a transmit un internaut, în timp ce un altul nu s-a putut abține: ”Trebuie să-ți spun, aduci atât de multă lumină. Ești o persoană înconjurată de iubire.”

Meadow s-a înregistrat pe rețelele de socializare în urmă cu patru ani, când a făcut publică o fotografie în care apărea alături de tatăl ei, care s-a stins în urma unui accident cumplit.

Citește și: Transformarea uluitoare a fiicei lui Paul Walker! Micuța a ajuns o tânără surper-sexy și seamănă incredibil cu tatăl său

Paul Walker, starul francizei "Furios şi iute” a murit pe 30 noiembrie 2013, după ce automobilul în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact

Cine a fost Paul Walker

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013 a fost lansat în Statele Unite ale Americii lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă "Zona de pericol/ Brick Mansions", care va avea premiera în România pe 25 aprilie 2014.