Cum arată nora lui Florin Salam. Iubita lui Dani Stoian i-a dăruit un nepot

Florin Salam are cinci copii, dintre care doi din prima căsătorie cu Ștefania Stoian, pe care artistul o alinta Fănica. Dacă toată lumea o cunoaște pe Betty, Dani Salam este mai discret. El este logodit cu o tânără superbă, care i-a dăruit un fiu.

Florin Salam are cinci copii, dintre care doi din prima căsătorie cu Ștefania Stoian, pe care artistul o alinta Fănica

Antena 1

Dani Stoian are doar 18 ani și propria familie, de care pare foarte mândru. În urmă cu doar câteva luni, acesta a devenit tatăl unui băiețel, Edan Ștefan, pe care îl răsfață la fiecare pas.

În vreme ce Betty a moștenit trăsăturile mamei sale, Dani Salam seamănă foarte bine cu ambii părinți. Băiatul este brunet, cu ochii închiși la culoare și preferă să-și lase barbă, precum majoritatea tinerilor din ziua de astăzi.

Mai mult, Dani a moștenit pasiunea pentru muzică a tatălui său, la fel ca sora sa, Betty. De altfel, au și o relație foarte apropiată, iar imaginile în care apar împreună nu sunt puține.

Cum arată iubita lui Dani Stoian, fiul cel mare al lui Florin Salam

Dani Stoian iubește de ceva ani aceeași femeie. Este vorba despre Mihaela, o blondă superbă, care l-a făcut cel mai fericit om din lume după ce l-a adus pe lume pe iubitul lor fiu.

Citește și: Betty Salam lansează o nouă piesă cu tatăl său, Florin Salam. Ținuta pe care a purtat-o la filmări

Băiatul lui Florin Salam este topit după micuțul său și femeia alături de care și-a întemeiat o familie. Cei doi se pozează des și urcă imaginile pe rețelele de socializare, acolo unde primesc sute de

Fănica s-a stins din viața în urma unei lungi suferințe

Fănica, Ștefania Stoian, a murit la 27 de ani din cauza unui virus care i-a declanșat hepatita C. Boala nu i-a răpit lui Dani doar mama. Vreme îndelungată fiul lui Florin Salam și al Fănicăi, a trăit ani de-a rândul cu teama că a moștenit boala care a ucis-o pe cea care i-a dat viață.

Mai mult, Dani a urmat chiar și un tratament în acest sens, însă acum, lucrurile par să fie în regulă pentru fiul artistului.

Citește și: Florin Salam are o nepoată extrem de frumoasă. Cum arată tânăra

„Eu n-am fost niciodată pregătit să ştiu, bă, e ceva cu ea şi mă aşteptam. Mergeam şi cântam în fiecare zi şi ştiam că totul este bine. Şi, într-o zi, am aflat că trebuie să merg la un spital pentru că este acolo. Asta e tragedia cea mai mare, pentru că atunci când te aştepţi şi ştii ceva, eşti pregătit altfel. Pe Fănica mea am s-o iubesc câte zile voi trăi pe acest pământ. Eu ştiu doat atât: că o iubesc şi acum la fel de mult, şi cum o iubesc pe Betty, o iubesc şi pe Fănica. Şi cum îl iubesc pe Dani, o iubesc şi pe Fănica. Şi cum o iubesc pe cea mică, o iubesc şi pe Fănica”, spunea Salam, după moartea Fănicăi, la emisiunea Iulianei Marciuc de la TVR2.

Ultimele știri