Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Toți știm cum arată Bianca Drăgușanu, dar câți știu cum arată sora ei? Cu ce se ocupă Oana și de ce nu apare la TV | Foto

Bianca Drăgușanu e doar una, însă puțini știu că vedeta mai are o soră la fel de frumoasă ca ea. Oana a participat alături de blondă la ”Asia Express”, dar se ocupă în viața de zi cu zi cu altceva, fără să apară în lumina reflectoarelor!

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu e una dintre cele mai cunoscute prezențe de la noi din țară, însă puțini sunt cei cei care știu că diva mai are o soră la fel de frumoasă. Cu ce se ocupă Oana și de ce nu apare la TV!

Cu ce se ocupă Oana și de ce nu apare la TV

Toată lumea o cunoaște pe Bianca Drăgușanu, diva care e mereu o prezență unică și strălucitoare oriunde merge, și care are o viață tumultoasă și plină de suișuri și coborâșuri. După ce a trecut prin numeroase împăcări și despărțiri, vedeta se pare că și-a găsit în sfârșit liniștea, însă pentru asta contiribuie foarte mult iubitul său, Alex Bodi, dar și familia, cât și bineînțeles sora ei, Oana!

Sorin Bontea îl face bucățele pe Dorian Popa la pătrățele! Cum arată juratul emisiunii "Chefi la cuțite" cu un abdomen de invidiat | Foto

Da, ați auzit bine! Cunoscuta vedetă mai are o soră, iar cele două seamănă ca două picături de apă. Deși nu e deloc celebră și nu e încântată de lumina reflectoarelor ca și sora ei, Oana știe cum să facă bani, căci aceasta are un magazin de haine și ia îmbrăcăminte de la multe depozite din lume, inclusiv de la atelierul pe care celebra ei soră în deține.

Oana a avut o tentativă de a apărea în fața camerelor de filmat atunci când a participat alături de Bianca Drăgușanu la Asia Express, însă drumul lor în competiție s-a terminat destul de rapid!

Toți știm cum arată Bianca Drăgușanu, dar câți știu cum arată sora ei? Cu ce se ocupă Oana și de ce nu apare la TV | Foto

Ruby a ajuns de urgență la spital! Artista, în scaun cu rotile: ”Singură îmi fac probleme” | Foto

Oana are doi copii din două relații diferite!

Nu doar Bianca Drăgușanu are o viață tumultoasă, ci și sora ei. Oana Drăgușanu a trecut și ea printr-un divorț, de unde a apărut un copil, iar recent și-a găsit din nou marea iubire, rezultând și din această relație încă un băiat!

Recomandari