Căutare Live

Cum arată Shakira în fusta mini la 43 de ani și după două nașteri. Imaginile cu ea fac furori pe retelele de socializare

După ce a încins rețelele de socializare cu o poză în costum de baie în urmă cu mai puțin de o săptămână, Shakira și-a încântat iar fanii, de această dată cu un video în care apare într-o fustă scurtă, pe un skateboard.

Nu e prima dată când Shakira apare pe un skateboard, dar fanii au apreciat modul în care vedeta reușește să îl manevreze fără nicio problemă, și la viteză.

Are 43 de ani și e mama a doi băieți, dar se pare că Shakira continua să își păstreze spiritul tânăr și să încerce lucruri amuzante și distractive, spre încântarea fanilor.

Îmbrăcată într-o fustă scurtă neagră, vedeta a reușit să danseze pe skateboard, și chiar să și zâmbească pentru cameră, în stilul ei caracteristic.

Alături de video, Shakira a pus și mesajul “Iubesc să merg pe skateboard la apus (și Sasha iubește melodia asta!)”. Sasha e cel mai mic fiu al Shakirei cu fotbalistul Gerard Piqué.

I love skating at sunset (and Sasha loves this song!)

A post shared by Shakira (@shakira) on

Cei doi s-au întâlnit în 2010, pe platourile de filmare pentru “Waka, Waka (This Time for Africa)”, melodia oficială pentru Cupa Mondială FIFA din 2010, și au împreună doi fii, Sasha, născut în 2015, și Milan, născut în 2013.

În doar 24 de ore, imaginile cu Shakira în fustă scurtă au fost vizionate de peste 6 milioane de ori, de fani din întreaga lume, ce nu au ezitat să îi complimenteze aspectul și abilitățile pe skateboard.

Dulce Maria din "Rebelde" este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă... Au dezvăluit totul! Edward Sanda a făcut anunțul oficial: "De la noi o să știți întotdeauna adevărul"...
Ultimele știri