Căutare Live

Cum arată și ce mai face Prințesa Lia în 2021. Imagini recente cu soția Prințului Paul

Prințesa Lia arată impecabil la 71 de ani. În ultimele imagini, aceasta strălucește și mulți spun că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Iată cum se prezintă chipul ei.

Prințesa Lia arată impecabil la 71 de ani. În ultimele imagini, aceasta strălucește și mulți spun că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Iată cum se prezintă chipul ei

Hepta.ro & Antena 1

La 71 de ani, Prințesa Lia arată cu mai bine de 20 de ani mai tânără. Aceasta pare să nu fi lăsat problemele personale să o afecteze și strălucește la propriu.

Chiar dacă imaginile cu fiul său, Carol Ferdinand, sunt rare și Prințesa Lia încearcă să-l țină departe de ochii curioșilor, ea se mai afișează la diverse evenimente.

Cum arată Prințesa Lia în 2021

Condamnarea soțului său, Paul Lambrino, a adus multe probleme familiei autointitulate regală. Prințul Paul este de negăsit, iar Prințesa Lia a pierdut casa în care locuia cu fiul său, după ce nu ar fi achitat ratele.

Citește și: Printul Paul si Printesa Lia, la Acces Direct!

Casa lor a fost vândută din cauza datoriilor uriașe la bănci, astfel că ea și Carol Ferdinand au fost nevoiți să se mute la un hotel din București.

În urmă cu câteva luni, ea a fost surprinsă de paparazzi Cancan în interiorul respectivului hotel, îmbrăcată într-un halat alb, pufos, și papuci de casă.

Însă, în ciuda dificultăților pe care le are, Prințesa Lia pare să întinerească. Cele mai recente imagini o arată suplă, cu parul de o lungime medie și breton. În ciuda vârstei înaintate, chipul ei arată impecabil.

Pielea este întinsă, forma sprâncenelor diferită și aceste aspecte i-au făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva a apelat la ajutorul medicilor.

Citește și: Prinţesa Mako a Japoniei s-a căsătorit cu iubitul ei, un bărbat de rând, după ani de controversă. Ea și-a pierdut titlul regal

Cine este Prințesa Lia

Lia Georgia Triff, căci acesta este numele său real, a devenit prinţesă după căsătoria cu Prinţul Paul Lambrino. Cei doi s-au cununat în 1995, la Mânăstirea Caşin din Bucureşti.

Prințesa Lia a venit pe lume în Statele Unite și mama sa este româncă. La doar 25 de ani s-a căsătorit cu un celebru avocat american foarte bogat, Melvin Belli, care avea 64 de ani. Mariajul lor a durat 16 ani și despărțirea a fost una cu scandal.

Citește și: Carole Middleton, mama lui Kate Middleton, a pregătit o surpriză de proporții pentru nepoții ei de Crăciun

Bărbatul şi-a acuzat soţia că l-a înşelat şi că i-a omorât câinele. În cele din urmă a fost nevoit să-i acorde acesteia 15 milioane de dolari, în urma procesului de divorţ finalizat în 1988.

Bianca Rus se confruntă cu probleme de sănătate după ce a slăbit 70 de kilograme. Cum arată în prezent cântăreața... Câte kilograme are Roxana Vancea, la scurt timp după ce a devenit mamă. Vedeta a revenit rapid la formele inițiale...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x