Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cum arată și cine este soția lui Bruce Willis. Emma e cu 23 de ani mai tânără și a lucrat ca model | FOTO

Bruce Willis are o soție superbă, mai tânără cu douăzeci și trei de ani. Cum arată frumoasa Emma, partenera renumitului actor.

Cum arată și cine este soția lui Bruce Willis. Emma e cu 23 de ani mai tânără și a lucrat ca model

Hepta.ro

Bruce Willis a fost căsătorit înainte cu actrița Demi Moore, după despărțire, actorul s-a implicat în a doua căsnicie alături de Emma, în anul 2009. Cuplul are împreună două fiice. Diferența de vârstă dintre cei doi este de douăzeci și trei de ani, iar asta se pare să nu fie nicio problemă pentru frumoasa familie.

citește și: Cum arăta Donatella Versace înainte să se opereze | Foto

Emma e cu 23 de ani mai tânără și a lucrat ca model

Emma Heming Willis este model, actriță și filantrop, cu origini englezo-americane. Este căsătorită cu actorul și producătorul american, Bruce Willis. Mamă a doi copii este una dintre cele mai importante imagini ale modei, cunoscută în întreaga lume.

Emma apărut pe locul 86 în lista „Hot 100 din anul 2005” a revistei Maxim și a lucrat cu cele mai bune branduri de modă, fiind implicată în diferite campanii de publicitate exclusivă din întreaga lume, scrie moms.com

citește și: Mirela Vaida și-a prezentat soacra întregii lumi. Prezentatoarea TV a făcut publică prima imagine cu mama soțului ei | Foto

Emma a devenit faimoasă ca actriță și producătoare talentată în filmele The Comebacks care au ajuns în cinematografe în 2007 și Red 2, produs în 2013.

Emma Frances Heming s-a născut pe 18 iunie 1978, în insula Malta. La o vârstă fragedă, părinții ei au divorțat și s-a mutat în nordul Londrei împreună cu mama ei, unde și-a petrecut primii ani de copilărie.

Mai târziu, Emma s-a mutat cu mama ei în California de Sud, unde s-au stabilit până când Emma și-a terminat școala. Deși, nu se știu multe despre viața timpurie a Emmei, ea a devenit foarte apropiată de mama ei, care a fost ghidul suprem al ei de-a lungul vieții sale. Emma a crescut devenind o femeie îndrăzneață, superbă, talentată și orientată spre familie, care continuă să-și gestioneze fără efort viața personală și obligațiile profesionale, concomitent.

Emma este foarte populară și pe rețelele de social media. Mai mult, frumoasa soție a lui Bruce Willis are un mare succes atât în ​​cariera de modeling, cât și în cea de actorie.

Emma Heming s-a lansat în cariera de model la începutul anilor 1990, când avea doar 16 ani. După cum povestește pe blogul ei, mama Emmei a înscris-o la „British Elle Supermodel”, o competiție competitivă de modele din Londra, pe care Emma a câștigat-o în 1991.

I love him ❤️

O postare distribuită de Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) pe

De atunci, frumoasa actriță a lucrat ca model și a apărut în campanii publicitare pentru cele mai importante branduri de modă.

Cum arată și cine este soția lui Bruce Willis

Emma Heming’s și-a început cariera de actorie în 2001, când a jucat un rol minor în filmul american, Perfume. În anii următori, în 2006 a apărut într-un episod din Entourage, serialul TV. Pe lângă acestea, Emma a fost distribuită în thrillerul american Perfect Stranger în 2007. În același an, 2007, Hemming a apărut și în The Comebacks, un film de benzi desenate satirice. În 2013, Emma a apărut în comedia de acțiune Red 2, care a fost continuarea filmului din 2010, „Red”.

Emma Heming și-a întâlnit soțul, pe Bruce, în 2007, la sala de sport, și au avut o relație de un an și jumătate, până când s-au hotărât să se căsătorească. Cei doi au împreună două fete minunate, Mabel Ray (născută în aprilie 2012) și Evelynn Penn (născută în mai 2014). Bruce Willis mai are trei fiice cu fosta soție, Demi Moore.

Recomandari