Căutare Live

Cum arată și cu ce se ocupă mama lui Gabi Bădălău. Iubitul Biancăi Drăgușanu, imagine rară cu cea care este împotriva relației lor

Mama lui Gabi Bădălău a fost o prezență discretă de-a lungul anilor și abia de când fiul ei a intrat într-o relație cu Bianca Drăgușanu, aceasta a început să fie mai vocală. De ce este aceasta împotriva relației lor și cu ce se ocupă femeia.

Încă de la începutul relației lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu, mama afaceristului a fost împotrivă. Femeia are o meserie respectabilă în Bolintin Vale, acolo unde locuiește întreaga familie și nu își dorește să fie „soacra” vedetei.

Instagram

Deși de fiecare dată și-a exprimat dezacordul în ceea ce privește relația băiatului ei cu Bianca Drăgușanu, mama lui Gabi Bădălău a fost mereu o prezență discretă. Aceasta nu își dorește să fie în lumina reflectoarelor, cu toate că fiul ei are cu ce se mândri. Sabina, sora afaceristului tocmai a postat o imagine rară cu cea care le-a dar viață, în care se poate observa cât de tânără și frumoasă este mama lor.

Cum arată și cu ce se ocupă mama lui Gabi Bădălău. Femeia are o meserie respectabilă

Gabi Bădălău se poate lăuda cu femeia care i-a dat viață. Rodica Bădălău se menține tânără și pare că sunt de aceeași vârstă, nu mamă și fiu. Imaginea a fost postată de sora acestuia, spre bucuria fanilor lor, deoarece femeia evită să fie în lumina reflectoarelor și a fost mereu discretă, transmite Spynews.

În imaginile postate în mediul online, mama lui Gabi Bădălău a fost surprinsă de fiica ei zâmbind. Până acum, Rodica Bădălău nu a apărut de multe ori în public, iar puțini sunt cei ce știau cum arată de fapt mama afaceristului.

Acum este și mai clar de la cine au moștenit cei doi frați frumusețea. Și Sabina, sora omului de afaceri seamănă foarte mult cu mama ei, iar după ce aceasta a făcut publice imaginile, Gabi Bădălău le-a distribuit și el pe contul lui de Instagram.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Gestul făcut de afacerist chiar în fața familiei, care nu o acceptă pe blondină

Gabi Bădălău provine dintr-o familie însărită și, în timp ce tatăl lui este cunoscut în spațiul public, mama sa este o prezență mult mai discretă. Niculae Bădălău, tatăl iubitului Biancăi Drăgușanu, este politician și a fost senator în perioada 2012-2020. Este președintele organizației județene PSD Giurgiu, iar în trecut a ocupat și funcția de ministru al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Despre Rodica Bădălău, „soacra” Biancăi Drăgușanu, nu se știu foarte multe lucruri. Se pare că aceasta este didactic la Bolintin Vale și poate acesta este motivul pentru care nu a vrut să apară în lumina reflectoarelor, de-a lungul anilor.

De ce este mama lui Gabi Bădălău împotriva relației acestuia cu Bianca Drăgușanu. Rodica Bădălău, reacție furibundă la adresa vedetei

Cu toate că a încercat să se țină departe de scandalurile din showbiz, de când fiul ei este într-o relație tumultoasă cu Bianca Drăgușanu, femeia a răbufnit.

Citește și: Cum s-a pozat Bianca Drăgușanu după ce s-a scris că e însărcinată din nou. Imaginea în care are talia descoperită

Mai mult, după ce au apărut zvonurile că vedeta ar fi însărcinată cu fiul el, Rodica Bădălău este și mai nemulțumită. Potrivit Click, femeia a fost foarte fermă în fața unor apropiați ai familiei, cu privire la acest subiect:

„În familia mea nu vin toate… Gabi nu poate aduce orice femeie în casa noastră. Nu o să fiu de acord niciodată cu relaţia asta", ar fi spus Rodica Bădălău, mama afaceristului, în cercul de prieteni, dezvăluind astfel că fiul său nu a adus acasă prea multe femei.

Cum s-a îmbrăcat Roxana Vancea la botezul fiului ei. A purtat o rochie albă și îndrăzneț de scurtă în biserică... Puțini știu că Victor Pițurcă are și o fată. Cum arată Claudia, fiica necunoscută a antrenorului...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Ultimele știri
x