Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cum arată silueta lui Lili Sandu la nici o lună după ce a născut. Vedeta, primele impresii despre corpul ei post-partum

La 40 de ani, Lili Sandu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei femei. Recent, vedeta a devenit mama unui băiețel care a primit numele de Thomas Jay. După câteva zile petrecute în spital, Lili și fiul său au mers acasă, unde i-a așteptat Silviu Țolu, proaspătul tătic. Cum arată Lili Sandu după naștere și ce spune despre corpul său?

Cum arată silueta lui Lili Sandu la nici o lună după ce a născut

Facebook/ Lili Sandu Official

După naştere, Lili Sandu a mai stat timp de 10 zile în spital cu bebelușul. Pentru că a întâmpinat câteva probleme şi a fost nevoită să rămână sub supravegherea medicilor, întâlnirea dintre bebe și tatăl său a fost întârziată, însă în final totul a decurs perfect. Au ajuns acasă, iar vedeta se bucură din plin de postura de mămică.

Renumită pentru formele sale perfecte, Lili a luat destule kilograme în plus în timpul sarcinii, însă pare că nu este deloc departe de revenirea la silueta inițială. Într-o postare pe Instagram, Lili Sandu și-a arătat corpul la nici o lună de la naștere și a avut și un mesaj pentru admiratoarele sale.

"Ce pot să spun, mi-am adorat burtica și perioada aceea, însă mă simt atât de bine să revin la forma de dinainte de sarcină", a scris Lili Sandu în dreptul fotografiei, în care poartă o rochie verde și în care pare într-o formă de zile mari.

Lili Sandu și Liviu Țolu au devenit părinții unui băiețel

”Nu cred că mai are un rost să spun că aceast băiețel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aș fi dorit să fie fetiță pentru că poate gândeam superficial. Mă gândeam că fetițele sunt atașate de mame, că le putem îmbrăca frumos, că sunt gingașe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu știe exact de ce este un băiețel și vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască. Nu am crezut vreodată că va exista atâta iubire în inima și sufletul meu. ”, a povestiti frumoasa Lili Sandu pe unul dintre canalele sale de socializare, imediat ce le-a dat fanilor vestea că va fi mamă de băiat.

Recomandari