Cum arată "soacra" lui Liviu Vârciu. Mama Andei Călin este foarte tânără și extrem de frumoasă

Pe Liviu Vârciu îl cunoaște toată lumea, însă foarte puțini știu cum arată "soacra" lui. Mama lui Anda Călin este de o frumusețe deosebită, iar iubita artistului a moștenit superbele trăsături de la ea.

Pe Liviu Vârciu îl cunoaște toată lumea, însă foarte puțini știu cum arată soacra lui. Mama lui Anda Călin este de o frumusețe deosebită, iar iubita artistului a moștenit superbele trăsături de la ea.

Instagram

Liviu Vârciu se numără printre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară. Acesta a atras simpatia publicului cu felul său carismatic și spiritul de glumă.

Artistul se mândrește cu o carieră de succes în televiziune, dar și cu o familie minunată. Deși încercă să își țină viața personală cât mai departe de luminile reflectoarelor și ochii curioșilor, vedeta nu ezită să împărtășească cu prietenii virtuali cele mai importante evenimente.

Liviu Vârciu publică des imagini cu fetița și iubita lui, iar mulți s-au întrebat de unde a moștenit Anda Călin frumusețea, iar răspunsul a venit singur. Partenera cântărețului a publicat recent o imagine cu mama sa, care nu a putut să treacă neobservată.

Cum arată soacra lui Liviu Vârciu

Recent, a fost sărbătoare mare în familia lui Liviu Vârciu. "Soacra" artistului și-a aniversat ziua de naștere, iar Anda Călin i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, însă toată atenția internauților a fost acaparată de o imagine alături de mama ei.

Un lucru este evident, iubita cântărețului a moștenit cele mai frumoase trăsături de la mama ei. Deși una este blonndă, iar cealaltă brunetă, cele două seamănă ca două picături de apă și sunt superbe.

Citește și: Ce spune Anda Călin despre fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Fanii au vrut să afle ce credea iubita artistului despre Carmina

"La mulți ani, mami! Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot", a scris Anda Călin pe o imagine cu fiica și mama ei.

Artistul se mândrește cu o iubită superbă, dar și cu o "soacră" frumoasă și tânără. Din imaginea publicată de Anda Călin se poate observa faptul că micuța lui Liviu Vârciu seamănă mult cu mama ei, semn că frumusețea se moștenește din generație în generație.

Citește și: Imagine înduioșătoare cu fiica lui Liviu Vârciu: „Prințesa mea”. Cum au reacționat fanii când au văzut-o

Cum s-au cunoscut Liviu Vârciu și Anda Călin

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 3 ani, iar iubirea lor este din ce în ce mai puternică. Deși au întâmpinat și câteva problemele pe parcursul relației lor, cei doi s-au decis să își mai acorde o șansă, iar acum se iubesc mai mult ca niciodată.

Din rodul iubirii lor s-au născut doi copii minunați, o fetiță și un băiețel. Artistul mai are o fată dintr-o altă relație anterioară.

“M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea.”, a spus Anda Călin despre modul în care ea și iubitul său s-au cunoscut, conform Libertatea.

Cum și-a început cariera Liviu Vârciu

„Am făcut nişte melodii tari precum «Ochii tăi» sau «Femeia», care, mulţumesc lui Dumnezeu, se cântă în continuare. A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o. Câştigam foarte mult, dădeam bani la amici şi nu-i mai ceream înapoi. Aveam câte patru concerte lunea, sâmbăta ne aşteptau oamenii în club. La 6 dimineaţa era ultimul spectacol, aveam şi şase concerte pe zi. Şi banii erau bani, suta era sută, făceam o garsonieră pe seară”, a declarat Liviu Vârciu într-un interviu, potrivit Click!

La destrămarea trupei, în anul 2005, Vârciu a realizat că nu economisise niciun ban, așa că a trebuit să o ia de la început.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri